'SANJALA SAM LJUBAV'

VIDEO: PREMIJERNO NA JUTARNJEM POGLEDAJTE NOVI SPOT MANGROOVEA Dosad najveselija njihova pjesma vratit će vas u šezdesete...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.04.2017. u 17:45

Promo

Mangroove se budi u proljeće i donosi pjesmu i videospot iz sna. Novi singl 'Sanjala sam ljubav' autorskog tandema Željka Veverec/Toni Starešinić pjesma je koju kaže Željka Veverec nije napisala nego sanjala:

'Probudila sam se jedno jutro s pjesmom u glavi, sjećam se da sam sanjala da je izvodim na nekom starom Zagrebfestu iz 1969. godine sve je bilo tako razigrano, veselo, u bojama...'

Baš takva, vesela, razigana i obojana je nova stvar Mangroovea koja priziva duh starih melodija u najboljem smislu te riječi. Redatelj i snimatelj Branko Pašić, zajedno sa svojim suradnikom Ivanom Špeharom, imao je jasnu viziju u kojem smjeru treba ići spot s obzirom na pjesmu. Boje, retro štih, toplina i sanjarski moment - sve je to ulovljeno u jednostavnim slikama. Ovo je dosad najveselija pjesma Mangroovea i jednakom energijom prati je i spot.

 

'Snimali smo na različitim lokacijama u Zagrebu, čekali sunce, ali kako je još uvijek bilo prilično hladno moram priznati da sam se uglavnom smrzavala u haljinicama u boji. Jedan dan je tako puhao vjetar da mi je gotovo nemoguće bilo glumiti rasplesanu veselu ženu, ali baš to nas je i najviše nasmijavalo. Pripremite sve, krenete u razigrani, veseli mood koji zahtijeva osmijeh, a onda krene hladan vjetar', kazala je Željka Veverec.

Promo
 

ELIPSO

Izdvajamo