YOGI LONICH

VIDEO: PRVI POGLEDAJTE SPOT AMERIČKOG GITARISTA U ZAGREBU Pjesmu je napisao za kćer zbog koje se preselio u Hrvatsku, a govori o bezuvjetnoj ljubavi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.11.2019. u 19:03

Zagreb, 070218.
Jurisiceva.
Kafic Milcec.
Yogij Lonich jazz gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Yogi Lonich u kafiću Milčec snimljen 2018.

 

‘Pjesma o bezuvjetnoj ljubavi’, drugi singl s nadolazećeg albuma, Yogi Lonich posvetio je kćeri.

Svjetski priznati gitarist i producent Yogi publici predstavlja drugi singl s nadolazećeg albuma. Radi se o pjesmi ‘Love You Every Day’, koju je snimio u Hollywoodu, a napisao je za svoju kćer Aniku. Kako je sam Yogi istaknuo, radi se o pjesmi koja govori o bezuvjetnoj ljubavi. Za pjesmu je snimljen i spot u kojem se uz Yogija pojavljuje i njegova kćer.

‘Love You Every Day’ drugi je singl s Yogijevog nadolazećeg albuma koji će svjetlo dana ugledati početkom sljedeće godine. Album je najavljen pjesmom  ‘Got You Where I Want You’ za koju su nedavno objavljene i live snimke, a više detalja Yogi će otkriti uskoro. Podsjetimo, radi se o prvom albumu koji će službeno biti objavljen i na hrvatskom tržištu.

 

Yogi iza sebe ima zavidnu karijeru, a na listi suradnji koje je dosad ostvario tijekom karijere kriju se brojna velika svjetska imena kao što su Chris Cornell, Cat Stevens, Shakira, Alanis Morissette, Anastacia i brojni drugi. Dok nije na turnejama u svim dijelovima svijeta, Yogi stvara glazbu, a istaknuo je kako mu u posljednje vrijeme najviše leže singlovi blažeg blues rock tona.

Lonich sa suprugom i kćerkom živi u Zagrebu o čemu je pričao prošle godine u intervjuu za Jutarnji list. Za razliku od SAD-a, ovdje je puno lakše odgajati dijete, a njegova Anika je upisavši violinu izgleda krenula tatinim stopama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo