INDIE ROCK

VIDEO: PUNČKE IMAJU NOVU PRIČU ZA ISPRIČATI 'Sve što se dogodilo u prethodnih nekoliko mjeseci došlo je nenajavljeno i naglo'

 YouTube
 

ZAGREB – Indie rock trio Punčke predstavlja singl i videospot 'Valovi', kao najavu njihovog novog izdanja i nastupa u Zagrebu.

"Nakon kratkog zatišja, koje je za nas predstavljalo nepredvidivo, nemirno i intenzivno razdoblje, imamo novu pjesmu i novu priču za ispričati. Sve što se dogodilo u prethodnih nekoliko mjeseci došlo je nenajavljeno i naglo. Uhvatilo nas je nespremne, a mi smo reagirali instinktivno i spontano", iskreno su o novoj fazi benda progovorile Punčke.

Pjesma 'Valovi' popraćena je halucinantnim spotom nadrealističke atmosfere koji je prvi dio video trilogije, a za realizaciju je zaslužan nagrađivani kolektiv BAKA Productions čiji je član i Goran, novi bubnjar Punčki. Nova vizualna faza benda bit će praćena dizajnom i ilustracijama mlade umjetnice Ene Jurov.

Ovim singlom grupa najavljuje istoimeni EP koji će biti objavljen 8.3., a koncertno predstavljen 16. ožujka u zagrebačkom klubu Močvara. Punčke će dobar dio proljeća provesti na dugačkoj turneji koja će, osim hrvatskih, uključivati i puno datuma po cijeloj Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:21