KONCERT NA ŠALATI 27. SRPNJA

VIDEO: SKUNK ANANSIE OBJAVILI NOVI SINGL I SPOT 'What You Do For Love' sjajno prolazi kod kritičara i fanova, a uživo će ga čuti i zagrebačka publika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.07.2019. u 16:20

Promo

Skunk Anansie

 

Skunk Anansie objavili su video za sjajan novi singl "What You Do For Love", njihovu prvu pjesmu u posljednje tri godine. Spot je složen od snimaka napravljenih na europskom dijelu turneje “[email protected]” koja 27. srpnja stiže i na zagrebačku Šalatu.

"What You Do For Love" bend već neko vrijeme izvodi na koncertima, pa je za očekivati da će je uživo čuti i publika u Zagrebu. Singl sjajno prolazi na radio stanicama na cijelom kontinentu. Već je u Top 10 hitova u Italiji, a u Velikoj Britaniji dobiva sjajnu podršku BBC Radija 1 I BBC 6 Musica. Sama Skin novu je pjesmu komentirala riječima: “Ljudi uvijek koriste ljubav kao razlog da jedni drugima naprave najgore stvari”.

 

Europska turneja za veliki jubilej i 25 godina karijere vodi ih po cijelom kontinentu, ali Šalata će po mnogočemu biti posebna. Zagrebački nastup bit će njihov najbrojniji samostalan cjelovečernji koncert što itekako govori o velikoj povezanosti benda i Hrvatske.

Dosadašnja set lista sadrži isključivo singlove od kojih su mnogi bili ogromni hitovi, poput "Hedonism", "Weak", "I Can Dream", "Twisted", "Charlie Big Potato", "Secretly", "Because Of You", "Brazen (Weep)", "Tear The Place Up", "Love Someone Else", "You Follow Me Down", "My Ugly Boy", "Yes It's Fucking Political", "Cheap Honesty" i "God Loves Only You", kao i potpuno nova pjesma "What You Do For Love".

Nakon što je nedavno odsvirala svoj posljednji koncert u Zagrebu u akustičnoj varijanti, rasprodavši pritom šator u dvorištu Močvare, Lovely Quinces će na Šalati prvi put predstaviti svoje pjesme u formi punog benda. Dunja je na poziv menadžmenta Skunk Anansie samo za ovu priliku na neki način oformila super grupu domaće underground scene.

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, a na sam dan koncerta stajat će 250 kuna. Ulaznice vrijede za sektore Parter i Tribinu. Posebno od njih u ponudi su ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kuna, što je iznos koji će ostati do samog nastupa. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Promo
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo