SKUNK ANANSIE

VIDEO: STADIONSKI POVRATAK U ZAGREB 'Hrvatska je jedno od najboljih mjesta na cijelome svijetu gdje smo ikad svirali'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.03.2019. u 09:43

Promo

 

Slavna britanska rock četvorka Skunk Anansie vraća se u Hrvatsku na velika vrata! Turneja najvećih hitova "[email protected]" zaustavit će se na zagrebačkom stadionu Šalata 27. srpnja, a povoljnije ulaznice mogu se kupiti najkasnije do kraja ožujka.

- Hrvatska je jedno od najboljih mjesta na cijelome svijetu gdje smo ikad svirali i jako smo uzbuđeni što se vraćamo. Donosimo najveće hitove, ubacit ćemo neke nove pjesme, potpuno smo promijenili show - poručila je Skin, superkarizmatična frontwoman grupe, najavljujući povratak u naše krajeve.

 

Europska turneja za veliki jubilej i 25 godina karijere vodi ih u Luksemburg, Švicarsku, Italiju, Njemačku, Češku, Sloveniju, Austriju, Mađarsku, Slovačku i Hrvatsku. Uz otvorenu arenu i parkove primjerice u Rimu, Napulju i Wiesbadenu, klubove i dvorane u Berlinu i Budimpešti, zagrebačka Šalata jedan je od najvećih prostora na kojima će Skunk Anansie zasvirati, što samo dokazuje njihovu popularnost u Hrvatskoj.

Veliko rođendansko slavlje dogodit će se na najomiljenijem zagrebačkom otvorenom koncertnom prostoru gdje bend donosi najveće hitove, pjesme poput "Hedonism", "Weak", "I Can Dream", "Twisted", "Charlie Big Potato", "Secretly", "Because Of You", "Brazen (Weep)", "Charity" i, naravno, "Selling Jesus" s kojom je sve počelo. Uz eksplozivnu ćelavu frontwoman i glasnu kombinaciju bubanj - bas - gitara, Skunk Anansie su živa sila na pozornici koja zapanjuje svojom pojavom i ostaje upisana kao jedan od kultnih bendova čija energija se mora vidjeti uživo.

Najkasnije do 31. ožujka u ponudi su early bird ulaznice po cijeni od 190 kuna. Od 1. travnja do 26. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 220 kuna, a na sam dan koncerta 250 kuna. Ulaznice vrijede za sektore parter i tribinu. Posebno od njih u ponudi su ulaznice za VIP sektor po cijeni od 370 kuna, što je iznos koji će ostati do samoga nastupa.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska ulica 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo