BEOGRADSKI INDIE-ROCK

VIDEO: STRAY DOGG IMA NOVI SPOT Pogledajte kako su klinci sjajno odglumili odbjeglu družinu: 'Bilo je najdivnije iskustvo raditi s njima!'

 Screenshot / YouTube

Beogradski bend Stray Dogg objavio je novi spot za pjesmu ‘Away’, a fanovi će uskoro moći uživati u dijelu glazbene poslastice uživo u Zagrebu.

‘Izašao je novi spot za pjesmu Away! Bilo je najdivnije iskustvo raditi s ‘Odbjeglom družinom’. Uživajte’, napisali su članovi benda na svom profilu na Facebooku gdje su odmah podijelili službeni spot za pjesmu ‘Away’.

Ovaj beogradski bend postoji pet godina, a iza sebe već imaju tri studijska albuma i koncertima u Lijepoj našoj uspjeli su se izboriti za status miljenika domaće publike.

Režiju spota u kojem su djeca glumila odbjeglu družinu (The Runaway Kids) potpisuje Stefan Đorđević, kostime je osmislila Biljana Grgur, a koreografiju Nataša Stanković.

Od ostalih bendova izdvaja ih prepoznatljiv melankoličan indie-folk prizvuk koji svoj korijen vuče iz Dukatovog glasa i tekstova. Frontmen i osnivač benda, Dušan Strajnić - Dukat, nastupit će u zagrebačkom KSET-u u utorak 25. listopada ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:40