4. SVIBNJA

VIDEO: VELIKI ZAGREBAČKI KONCERT JINXA SVE JE BLIŽE: Ripper i Gobac bit će gosti na glazbenom spektaklu u Domu sportova

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.04.2018. u 14:57

 

Jinxi su u zagrebačkom jazz clubu "Boogie" priredili odličan Warm up party za kolege glazbenike, novinare i svoje vjerne fanove. Uvertira je to za njihov veliki zagrebački koncert koji će se održati 4. svibnja u Domu sportova. Ugodno glazbeno druženje upotpunila je live svirka Artan Lilija. Ovaj noise pop band iz Beograda je odsvirao neke od svojih najvećih hitova poput pjesama 'Najbolje što znam', 'Srce', 'Džoni', 'Ako stanemo tu' i 'Jutro' .

 

"Radujemo se jako, to je odlična prilika da se družimo sa zagrebačkom publikom, čast nam je biti glazbenim gostima na velikom koncertu Jinxa. Nadamo se da ćemo dobiti priliku odužiti se Jinxima u Beogradu na našem koncertu. Ovo nam je već petnaesti put da nastupamo u Zagrebu. Svirke u Zagrebu su uvijek zanimljiva iskustva, nismo još toliko poznati ovdje, ali nadamo se da ćemo biti.", kažu Artan Lili o gostovanju na koncertu Jinxa.

Mare Milin
 

Druženje u Boogie clubu bila je i odlična prilika da nam Jinxi predstave i ostale glazbene goste svojeg velikog koncerta u Domu sportova. Vrhunski glazbeni događaj, za koji se pripremaju svakodnevnim probama, uveličat će dva velika glazbena imena - Davor Gobac i Dubravko Ivaniš Ripper. Navedena kombinacija glazbenih velikana uz Jinxe i Artan Lili, garancija su odličnog provoda.

 

"Ja sam gost grupe Jinxi ponajviše jer sam suprug vokalne solistice, mi imamo određene ugovorne obveze i ja sam nju dosta preko svojeg benda promovirao i u ugovoru je sad da meni Jinxi trebaju dati neku šansu za promociju što mi uvijek dobro dođe. Pjevat ću, ako se to može nazvati pjevanjem, pjesmu „Na zub su me uzeli mama“. Kada bih birao iz repertoara Jinxa od četrdeset pjesama-to bio moj tridesetisedmi odabir, ja bi recimo rađe pjevao „Strijele“ ili „Ljeto“. Ne znam zašto to moram pjevati, zbog Cokija valjda jer sam slučajno prije snimio, otpjevao taj duet, a u duet sam došao jer sam bio treći, četvrti izbor, a ovi prvi su ostali doma", sa smiješkom na licu otkriva Ripper, frontman banda "Pips, chips&videoclips".

Ivana Cutura

Goran Berović
 

Koncert Jinxa će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture kada su premijerno predstavili dugoočekivani album -  'Pogrebi & Pomiriši'!

Od prvog velikog hita Jinxa 'Smijem se' prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo 'Easy', Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’,  'Koliko suza', 'Tamo gdje je sve po mom’, preko 'Na čemu si ti', 'Da smo se voljeli manje', 'Jesmo li dobro?', 'Maradona' i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju!

Goran Berović

Goran Berović

Goran Berović

Goran Berović
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo