KONCERTNA PREPORUKA

VIDEO: VLADARICE HRVATSKOG NOISEA 11. OŽUJKA U VINTAGEU Iza njih je uspješna europska turneja, novi studijski album stiže na jesen

Tús Nua
 Nina Đurđević
 

Tús Nua se nakon siječanjske europske turneje i nastupa na nizozemskom Eurosonic festivalu u Groningenu vraćaju kući - naš hvaljeni bend će u srijedu, 11. ožujka, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nastupati s kolegama iz From Another Mother.

- Nakon što smo obišle dobar dio Europe na dva toura u dva mjeseca, drago nam je što ćemo ponovno svirati 'doma'. Jako se radujemo koncertu, veselimo se vidjeti mnoštvo poznatih i nepoznatih lica. Bit će super - kažu cure iz benda.

Ulaznice za koncert Tús Nua & From Another Mother možete nabaviti u Dirty Old Shopu, Grifu, Vintage Industrial Baru te online putem sustava Entrio po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta upad biti 55 kuna.

Tijekom turneje u studenome prošle godine, Tús Nua su posjetile Srbiju, Mađarsku, Češku, Slovačku te Poljsku. U Hrvatskoj su već dobile nadimak "vladarice hrvatskog noisea", a singlom "Palindrome" najavile su svoje novo studijsko izdanje.

Podsjetimo, prvi album “Horizons” Tús Nua objavile su 2017. godine, a isti su nahvalili i publika i struka. Već nakon dvije nove pjesme s nadolazećeg studijskog izdanja Tús Nua dobile su sjajne kritike, a njihov novi album svjetlo dana ugledat će u jesen 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:39