SVJETSKA TURNEJA SLAVNOG PJEVAČA

VIDEO: WILLIAM DUVALL STIŽE U TVORNICU S grunge velikanima Alice in Chains već je nastupao u Zagrebu, a sad priprema intiman spektakl za 220 sretnika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.10.2019. u 10:32

PROMO

William DuVall

 

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, održat će intiman akustični koncert u Malom pogonu Tvornice kulture u utorak, 14. travnja 2020. godine.

Glazbenik u Zagreb stiže u sklopu velike svjetske turneje na kojoj promovira svoj prvi solo album “One Alone” objavljen 4. listopada. Prve kritike govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pjesme unio svoje čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmena grunge velikana. Dva već izdvojena singla su “'Til The Light Guides Me Home” i “White Hot”.

 

Na poziciji jednog od vokala i ritam gitarista benda Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006. godine, podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je u još dva benda - Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Zagrebački koncert održat će se u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica. U prodaju kreću u petak 11. listopada po cijeni od 100 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo