POVRATAK PANONSKOG MORNARA

'VIDIMO SE 20. PROSINCA' Liječnici dali zeleno svjetlo, Đorđe Balašević svoj prvi koncert nakon infarkta održat će u Hrvatskoj

 Facebook
 

Svi obožavatelji koji s nestrpljenjem iščekuju vijesti o sljedećem koncertu Đorđa Balaševića mogu odahnuti. Panonski mornar, koji je nedavno zbog srčanog udara morao otkazati koncert u Kragujevcu, najavio je da će koncert u Osijeku održati 20. prosinca, kao što je to ranije najavljeno.

Dobre vijesti objavio je Đorđe Balašević putem svog službenog Facebook profila.

- Dragi Osječani, vidimo se na koncertu 20. prosinca, napisao je.

Podsjetimo, poznati je novosadski glazbenik nedavno u video obraćanju na Facebooku objasnio kakve su ga zdravstvene nedaće zatekle te poručio da se nada kako će održati obećane koncerte. Rekao je tada da mora čekati na zeleno svjetlo liječnika.

- Osijek je moj lega grad, i Bogu hvala da je prvi po redu. Ako ne uspijem održati koncert u Osijeku, neću nigdje, komentirao je tada.

Nije krio ponos na podršku svojih štovatelja koju prima otkako se razbolio.

- Nitko za koncerte u Osijeku i Zagrebu nije vratio karte, to neću nikada zaboraviti, poručio je nedavno Đole.

Što se tiče zagrebačkog koncerta koji bi se trebao održati 26. prosinca u Areni Zagreb, još uvijek se čeka službena potvrda.

Đorđeu Balaševiću naglo je pozlilo na dan kada je trebao održati koncert u Kragujevcu 15. studenoga. Taj koncert dobio je novi datum - 25. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:59