OSVOJI ULAZNICE

Vodimo vas u klub Sirup na Reform with Dave Mothersole

U prvom ovosezonskom izdanju Reforma, Luka K i Nicole dovode još jednu legendu londonskog tech housea – Davea Mothersolea, DJ-a koji je globalnu popularnost stekao kroz zlatne godine Wiggle i Heart & Soul partyje,

U prvom ovosezonskom izdanju Reforma, Luka K i Nicole dovode još jednu legendu londonskog tech housea – Davea Mothersolea, DJ-a koji je globalnu popularnost stekao kroz zlatne godine Wiggle i Heart & Soul partyje, tech house groznice koja je u nekoliko godina osvojila clubbera diljem planete.

Dave je, prije svega, stari partijaner, koji je još sredinom 80-ih noći i dane provodio plešući po beach partyjima indijske Goe, nakon čega je, početkom 90-ih i odlučio stati za gramofone. Stilom se savršeno uklapao u trenutna strujanja među londonskim house DJ-ima pa se ubrzo našao na line-upovima brojnim tzv. warehouse i subterrain tuluma sa svojom deep, soulful, tech house selekcijom. Kao dio već spomenutog Wiggle teama, obišao je sve relevantne britanske klubove te nastupao u preko 50 zemalja.

U svojoj 20-godišnjoj karijeri Dave se dokazao i kao producent sa preko 20 izdanja za Swag, Eukahouse, Intrinsic Design i Sensi te čak 4 miksane kompilacije kao što je izvrstan ''Tech House Phenomena 3'', a aktivan je i kao glazbeni novinar. Na poznatoj postaji Kiss FM vodio je i uređivao vlastitu emisiju 5 godina, dok za magazin Muzik redovito piše recenzije.

Pored Davea nastupit će i rezidenti ovog serijala, Nicole i Luka K.

upad: 40/50kn

happy hours 23-01

Za ovaj event dijelimo 5 besplatnih upada, a sve što trebate napraviti jest poslati osobne podatke na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

DOBITNICI su:

Robert Mišetić

Alen Cerovac

Boris Dragić

Sandra Jagnjić

Periša Janjić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:07