NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA

Za novi spot TBF-a gotovo u potpunosti zaslužni fanovi, pogledajte zašto!

 Screenshot YouTube / Screenshot YouTube

Splitski TBF objavio je spot za pjesmu 'Tremor' s novog albuma 'Danas sutra' u kojem su spojili niz snimki kućnih ljubimaca koje su im slali fanovi.

Prije nekoliko mjeseci na svojoj službenoj Facebook stranici TBF je pozvao sve svoje fanove na sudjelovanje u izradi videospota za aktualni singl 'Tremor'.

Cilj je bio skupiti što više luđih snimaka kućnih ljubimaca, a sudeći prema finalnom videospotu, cilj je ostvaren u potpunosti!

'U ova turbulentna vremena najvažnije je biti zdrav i bogat, a kako svi znamo, zdravlje proizlazi iz smijanja, a najveće bogatstvo leži u bezuvjetnoj ljubavi koju nam pružaju naši najmanji i najnedužniji', javili su iz benda, a upravo su tako najmanji i najnedužniji postali glavni junaci novog TBF-ovog spota.

U spotu se apsolutno u svakom izdanju pojavljuju psi, mačke, papige, kornjače,hrčci i kameleoni, ali i neki neobičniji ljubimci poput sove, tvora i vjeverice!

'Tremor' je treći singl s posljednjeg albuma 'Danas sutra' koji je krajem godine zasjeo na godišnje top liste najboljih albuma u 2015. godini. Na njemu je TBF poprilično eksperimentirao i radio iskorake u neka nova područja pa tako i 'Tremor' sadrži country elemente.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:42