SLUŽBENO OTVARANJE U PETAK

Zagreb Beer Fest odgođen za jedan dan zbog vremenskih neprilika

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.05.2019. u 15:36

Zagreb, 111214.
Britanska pop grupa Morcheeba nastupila je u Tvornici kulture. Morcheeba nastupa u sklopu svoje velike Greatest Hits - Plugged and Unplugged turneje.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Morcheeba nastupa u sklopu Zagreb Beer Festa

Program prvog dana Zagreb Beer Festa koji se trebao održati u četvrtak, 16. svibnja, prebacuje se na ponedjeljak 20. svibnja zbog vremenskih neprilika. Urban &4, Boris Štok, J.R. August, ESC Life i Headoneast pred zagrebačku publiku će na pozornicu Zagreb Beer Festa stati s nekoliko dana zakašnjenja, a Zagreb Beer Fest službeno će biti otvoren u petak 17. svibnja, a održava se u Parku dr. Franje Tuđmana.

 

Morcheeba, Psihomodo Pop, Detour, Jonathan, Boris Štok, Punčke i Svemirko samo su neka od imena koja će nastupati u četiri dana trećeg Zagreb Beer Festa. Osim glazbenog programa, u suradnji s Tvornicom Kvizova i Iskonom, ZBF i ove godine predstavlja pub kviz kojeg će voditi Morana Zibar, poznata lovkinja TV kviza Potjera, a pitanja publici priprema isti tim ljudi koji ih sastavlja i za Potjeru. Posebnost kviza će biti i jedinstveno ozračje nalik pikniku, s osiguranim dekicama na kojima će se prijavljeni timovi boriti za vrijedne nagrade. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Facebooka, a kviz će se održati u subotu 18. svibnja.

 

Zagreb Beer Fest ove godine je proširio food corner, a u ponudi će biti i oko 180 stilova piva. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo