ZAHVALIO SE NA PODRŠCI

'DRAGI LJUDI, ONO NAJBITNIJE... ŽIV SAM!' Ozlijeđeni Mislav Čavajda progovorio iz bolničke postelje u kojoj je završio nakon što ga je udario auto

Mislav Čavajda
 Ronald Gorsic / CROPIX
 

Hrvatski glumac Mislav Čavajda na svojem je Facebook profilu objavio da je "živ" i zahvalio se na podršci koju je dobio nakon što ga je u noći s utorka na srijedu u Jurjevskoj ulici u Zagrebu udario automobil.

"Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala vam svima na brizi!!!", napisao je Čavajda.

Podsjećamo, nesreća se dogodila oko 1:15h, u noći s utorka na srijedu, u Jurjevskoj ulici u Zagrebu. Kako navode u policiji, 36-godišnji vozač Ford Focusa u zasad neutvrđenim okolnostima naletio je na 38-godišnjeg glumca koji je vozilom Hitne pomoći prebačen u KBC Sestre milosrdnice gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je zadržan na liječenju.

Prema neslužbenim informacijama, Čavajda je stradao na povratku kući s probe za predstavu Antigona Slavoja Žižeka u režiji Angele Richter čija je premijera trebala održati 20. rujna u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Premijera je za sada odgođena do 19. listopada.

Glumčeva majka u srijedu je potvrdila je Jutarnjem kako se Mislav nalazi u bolnici, ali nije željela više komentirati kazavši kako je ovo za nju, kao i za njega, velika trauma.

Povodom Čavajdine nesreće oglasile su se predsjednica Udruženja dramskih umjetnika Perica Martinović, koja mu je poželjela brz oporavak, te Kostadinka Velkovska, koja je rekla da je Čavajda veliki radnik koji se predaje svom poslu i da je na sceni vrlo karizmatičan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:09