TJEDAN KOMEDIJE I GAVELLE

KOMEDIJIN 'BYRON' PRVI MJUZIKL NA JUTARNJEM Gledajte Đanija Stipaničeva, Sandru Bagarić i atraktivni ples na svili

 

Na Jutarnji.hr 2. svibnja u 21 sat počinje Tjedan Komedije i Gavelle, kazališta stradalih u potresu. Tjedan otvara kazalište Komedija koje, nakon Matišićeva “Bljeska zlatnog zuba”, 2. svibnja u 21 sat na online besplatni kazališni festival dolazi s “Byronom” I riječ je o prvom mjuziklu koju prikazujemo na kazališnom festivalu na www.jutarnji.hr.

"Byron" je mjuzikl Darka Domitrovića i Mire Gavrana, u režiji Ivane Čoh, sa Đanijem Stipaničevim, Sandrom Bagarić i Danijelom Pintarić u glavnim ulogama. Bit će to prvi mjuzikl na festivalu na Jutarnji.hr. “Byron” govori o ljubavnom trokutu između slavnog engleskog pjesnika i dvije sestre, u romantičnoj, putenoj Veneciji 19. stoljeća u kojoj se zrcali Europa s junacima koji dolaze iz različitih naroda, zagrljena raskošnom orkestracijom.

Mjuzikl je dobitnik Nagrade hrvatskoga glumišta za 2018. godinu. U predstavi sudjeluje veliki Komedijin pjevačko-glumački ansambl te zbor, balet i orkestar, a publika će imati priliku uživati i u atraktivnom plesu na svili.

Snimka koju će gledatelji Jutarnjeg moći pogledati od subote, 2. svibnja ima engleski titl.

Igraju: Đani Stipaničev, Sandra Bagarić, Danijela Pintarić, Nina Kaić Madić, Dražen Čuček, Adalbert Turner, Mila Elegović, Aleta Arbanas, Nedim Prohić, Ivan Magud, Adnan Prohić, Dražen Bratulić

Više o predstavi pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:47