SATIRIČKO KAZALIŠTE KEREMPUH

MELODIJE S FILMSKOG PLATNA Dvosatna svirka Film music orkestra graniči s dobro režiranim cabaretom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.10.2018. u 16:04

Koncert najljepših melodija s filmskog platna u izvedbi „Film music orkestra“ održat će se u utorak, 2. listopada u 20 sati u dvorani Satiričkog kazališta Kerempuh.

Film music orkestra je jedinstvena grupa muzičara okupljena oko ideje da publici predstavi melodije iz nekih od najznačajnijih filmova. Glazbena strast i ljubav prema svevremenskoj filmskoj glazbi svrstava ovu jedinstvenu grupu muzičara u kategoriju onoga što bismo nazvali atrakcijom za sva čula. Iznimno dobro posložena i balansirana set lista jamstvo je užitka u dvosatnoj svirci Film music orkestra, koja ponekad graniči s dobro režiranim cabaretom. Predvođeni besprijekornim, tananim vokalom Elme Burnić, uz gitarske bravure Željena Klašterke te ritmički uigrani duo Novak - Ćulumarević, stvaraju zaista zapaljivu atmosferu na svakom svom koncertu.

Nakon duge ljetne turneje po svim važnijim regionalnim središtima i brojnim festivalima, Film music orkestar se vraća svojoj zagrebačkoj publici koncertom u legendarnom Kerempuhu. Bit će to prilika za sve da se podsjetimo ponajvećih hitova s filmskog platna u lepršavim aranžmanima.

Ulaznice su u pretprodaji i mogu se nabaviti on-line na stranicama kazališta Kerempuh ili na njihovoj blagajni.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo