PARTNERSTVO

Potpisan ugovor o sponzorskoj suradnji između PBZ-a i Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu

Dinko Lucić i Iva Hraste Sočo

 Promo/
Privredna banka Zagreb će pratiti HNK kroz iduću uzbudljivu i bogatu kazališnu sezonu

U foyeru Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu svečano je potpisan Ugovor o sponzorskoj suradnji između Privredne banke Zagreb i Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu. Ugovor su u ime zagrebačkog HNK potpisali intendantica Iva Hraste Sočo te ispred Privredne banke Zagreb predsjednik Uprave Dinko Lucić.

Potpisom ovog ugovora Privredna banka Zagreb postala je sponzor HNK u Zagrebu u sljedećoj kazališnoj sezoni 2023./2024.

Povodom potpisivanja ugovora intendantica zagrebačkog HNK Iva Hraste Sočo izjavila je: "Izuzetno mi je drago što nas je Privredna banka Zagreb prepoznala kao partnera u sektoru kulture te što će nas pratiti kroz iduću uzbudljivu i bogatu kazališnu sezonu. Podrška kulturi, kazalištu i umjetnosti kroz obostranu suradnju koju smo danas učvrstili potpisivanjem ugovora iznimno nam je važna jer tako dobivamo mogućnost još kvalitetnije produkcije i repertoara u našem kazalištu. Vjerujem da će se suradnja kroz godine samo razvijati na naše uzajamno zadovoljstvo te zadovoljstvo naše publike".

Predsjednik uprave PBZ-a Dinko Lucić izrazio je zadovoljstvo što se suradnja započeta prije dugo godina nastavlja s Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu, nacionalnom kazališnom kućom koja je simbol izvrsnosti u promicanju hrvatske kulture i umjetnosti općenito kroz organizaciju vrhunskih predstava i događanja i što je PBZ prepoznat od strane HNK u Zagrebu kao partner koji je simbol izvrsnosti u financijskom poslovanju.

Privredna banka Zagreb (PBZ) i članice PBZ Grupe, kao dio Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od vodećih europskih banaka, puno puta do sada potvrdili su svoju stratešku usmjerenost prema kulturi, pružanju potpore kulturnim institucijama i važnim umjetničkim događanjima u promicanju hrvatske i talijanske umjetnosti u našoj zemlji i šire. Također, PBZ je značajan čimbenik razvoja hrvatskog gospodarstva i inicijator uvođenja promjena na području društveno odgovornog poslovanja, također, vodeći smo donator u zemlji po donacijama zdravstvenim ustanovama i domovima za djecu i mlade s jedinstvenim donatorskim programom Činim dobro svaki dan, koji kontinuirano traje već 15 godina”, rekao je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2023 15:47