FESTIVAL NA MALOM BRIJUNU

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić spektakularno otvaraju početak 16. sezone kazališta Ulysses

 Kazalište Ulysses
Drugi dan kazališnog festivala, na sceni Malog Brijuna, gostuje fantastična opera Katër i Radës talijanskog Teatro Koreja i Biennalea di Venezia

Ljetna kazališna magija kazališta Ulysses započinje emotivnim spektaklom koji će upriličiti Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić u glazbenom duetu. Njih dvojica udružit će snage i još jednom publici priuštiti čaroliju zajedničkog muziciranja na tvrđavi Minor na Malom Brijunu 15. srpnja.

Jedan od naših ponajboljih glumaca, pjesnika i glazbenika s velemajstorom na gitari snimio je dva albuma, a njihovi zajednički nastupi postali su dio kolektivnog pamćenja poklonika anegdotalnih glazbenih trenutaka.

Drugi dan kazališnog festivala, na sceni Malog Brijuna, gostuje fantastična opera Katër i Radës talijanskog Teatro Koreja i Biennalea di Venezia.

Kazalište Ulysses
Predstava Katër i Radës

U djelu su sakupljene sudbine utopljenika i spašenih, njihova zapomaganja i misli, a nadasve njihovo putovanje u mrak prožeto velikom tjeskobom i malim željama, snovima i strahovima, digresijama i ukazanjima, ali povrh svega, sjećanjima. Predstava Katër i Radës gostuje 16.srpnja na Malom Brijunu.

Kazalište Ulysses
Predstava Katër i Radës

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 07:58