LUDA VEČER

RENE I ĐURO PROSLAVILI PRVI ROĐENDAN LUDE KUĆE Jedino privatno kazalište s vlastitom dvoranom ima ponešto za svakog - ples, satiru, dramu...

Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro
 Promo
 

Kazalište Luda kuća, u petak, 26. travnja proslavila je svoj prvi rođendan. Domaćini proslave Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro pripremili su ludu proslavu i druženje uz svirku Gelato Sisters.

Ludu kuću, jedino nezavisno i privatno ludilište s vlastitom dvoranom, u proteklih godinu dana posjetilo je više od 40.000 gledatelja koji su uživali u pet premijernih naslova (‘Idemo uživo’, ‘Samo preko njega mrtvog’, ‘Ništa ljubav samo seks’, ‘Traži se Bullhit’ i ‘Eko patrola’).

Uz mnogobrojne programe - gostujuće predstave, koncerte, večeri performera/Ludi petak, projekcije filmova, stand up formate - Luda kuća postala je omiljeno mjesto za izlazak za koji se iz dana u dan traži ulaznica više.

Promo
Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro

U svibnju u Ludoj kući gostuje niz predstava. Dolazi američka plesna skupina Step Afrika, jedna od 10 najboljih afričko-američkih plesnih skupina u SAD-u, dječja predstava ‘Kako postati mađioničar’ Luke Vidovića, satirični i imitatorski show ‘Bok (i) Hrvati’ Danka Ažića te predstava ‘Šta me snađe’ u kojoj glumi Anđelka Prpić.

Detaljan raspored pronađite na ovom linku.

Promo
Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:08