PROPUSTILI STE - POGLEDAJTE

TEATAR &TD Deset najboljih proteklih predstava do konca siječnja

'Veliki odlazak'
 Arhiva &TD
 

Šestu godinu zaredom Teatar &TD tradicionalno otvara novu kalendarsku godinu sniženjem cijena ulaznica za predstave koje se održavaju od 10. do 31. siječnja.

Publika ima prigodu uživati u najboljim predstavama koje je Teatar &TD realizirao proteklih sezona - deset kazališnih naslova kroz 16 izvedbi. Akcija je otvorena 10. siječnja predstavom 'Jedan mrtav čovjek' redatelja Aleksandra Švabića, a zatim su uslijedile izvedbe predstava 'Prvi put kad sam ti vidjela lice' Olje Lozice i 'Kad tad' Marine Pejnović.

Sanja_Bistričić
'Katalonac'

18. i 19. siječnja na redu je 'Katalonac' Ivana Penovića, 22. i 23. siječnja 'Ko rukom odneseno' Bobe Jelčića, 24. i 25. siječnja 'Magic Evening' Anice Tomić i Jelene Kovačić, 26. siječnja 'Veliki odlazak' Toma Bernharda (monodrama Zdenka Jelčića), 28. siječnja 'Mrzim istinu!' Olivera Frljića, 29. i 30. siječnja 'Zašto šutiš?' Lee Anastazije Fleger i 31. siječnja 'Bolji život' Saše Božića s kojom akcija i završava.

Damir Žižić
'Bolji život'

Cijena ulaznice za predstavu je 20 kn.

Od 2. do 10. siječnja ulaznice se mogu kupiti na blagajni Teatra &TD od 16 do 20 sati (osim nedjeljom,) a od 10. siječnja u uobičajeno radno vrijeme blagajne, od 11 do 13 sati te dva sata prije početka predstave. Rezervacija NEMA, a sve informacije mogu se dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na 01/ 4593 510.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:00