VIKENDI U GUPČEVU KRAJU

Uz romantični nastup Detoura i urnebesni Kerekesh teatar otvoreno Ljeto u dvorcu Oršić

 TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica
 

Proteklog vikenda otvoreno je Ljeto u dvorcu Oršić, glazbeno kazališne večeri koje će svakoga vikenda u prekrasnom atriju Dvorca Oršić u Gornjoj Stubici nuditi raznovrsan program začinjen pravim domaćim delicijama, koje možete povezati sa izletima u prirodu ili kupanjem u toplicama.

​Već u petak 15.6. na samom ulazu Dvorca Oršić posjetitelje su na vratima pozdravili vitezovi, nakon čega je uslijedila romantična svirka, uz svijeće, koktele dobrodošlice i pokoji komad bućnice na stolu.

TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica

Detour, sve popularniji na domaćoj sceni, odličnom su svirkom bili pravi uvod u ljetne večeri.

Nakon nogometne euforije u subotu, posjetitelje je dočekao urnebesni Kerekesh teatar koji je sve posjetitelje nasmijao do suza.

Komedija Kerekesh Teatra, nastala u koprodukciji s HNK u Varaždinu i u režiji Ljubomira Kerekeša koji je odlučio pomaknuti granice svojih predstava, pa je tako osim svakodnevnih problema “malog” čovjeka, progovorio i o svakodnevnim problemima - indijanaca. Uz dobro uigrani Kerekeš dvojac u predstavi su nastupili i Hana Hegedušić, Ana Begić, Draško Zidar, Adam Končić, Mirela Videk i Zoran Pribičević.

TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica

Manifestacija Ljeto u dvorcu Oršić traje od 15. lipnja do 17. srpnja 2018. i održavati će se u osam termina. Barokno zdanje idealan je prostor za uživanje u toplim ljetnim večerima, u kojima posjetitelje očekuju glazbeni nastupi, Međunarodni festival tamburice i folklora, kazališne predstave pa i večer posvećena bluesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:01