KAZALIŠTE ONLINE

UŽIVAJTE U KOMEDIJINOM BYRONU Mjuzikl o ljubavnom trokutu između slavnog engleskog pjesnika i dvije sestre u putenoj Veneciji 19. stoljeća

 

Na Jutarnji.hr u 21 sat počinje Tjedan Komedije i Gavelle, kazališta stradalih u potresu. Tjedan otvara kazalište Komedija koje, nakon Matišićeva “Bljeska zlatnog zuba”, 2. svibnja u 21 sat na online besplatni kazališni festival dolazi s “Byronom” I riječ je o prvom mjuziklu koju prikazujemo na kazališnom festivalu na Jutarnji.hr.

"Byron" je mjuzikl Darka Domitrovića i Mire Gavrana, u režiji Ivane Čoh, sa Đanijem Stipaničevim, Sandrom Bagarić i Danijelom Pintarić u glavnim ulogama. Bit će to prvi mjuzikl na festivalu na Jutarnji.hr. “Byron” govori o ljubavnom trokutu između slavnog engleskog pjesnika i dvije sestre, u romantičnoj, putenoj Veneciji 19. stoljeća u kojoj se zrcali Europa s junacima koji dolaze iz različitih naroda, zagrljena raskošnom orkestracijom.

Mjuzikl je dobitnik Nagrade hrvatskoga glumišta za 2018. godinu. U predstavi sudjeluje veliki Komedijin pjevačko-glumački ansambl te zbor, balet i orkestar, a publika će imati priliku uživati i u atraktivnom plesu na svili.

Snimka ima engleski titl.

Igraju: Đani Stipaničev, Sandra Bagarić, Danijela Pintarić, Nina Kaić Madić, Dražen Čuček, Adalbert Turner, Mila Elegović, Aleta Arbanas, Nedim Prohić, Ivan Magud, Adnan Prohić, Dražen Bratulić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:24