TERMIN NOVOG KONCERTA 25.03.

Nakon što je Marko Škugor oduševio publiku na rasprodanom koncertu u Lisinskom, termin za novi koncert je potvrđen

Poznati šibenski slavuj oduševio je unaprijed rasprodani Lisinski glazbenim spektaklom koji je pripremio! Zbog velikog interesa organizatori koncerta, Scardona i RTL Music, su dodali novi datum koncerta 25.03.

Naš Marko Škugor priredio je veličanstveni koncert u Lisinskom i oduševio publiku koja je dočekala kraj koncerta na nogama pjevajući!

Bio je to koncert u našoj najprestižnijoj zagrebačkoj dvorani na kojem je bio odličan spoj vrhunske organizacije, talentiranih glazbenika, vjerne publike i neponovljivog Marka Škugora.

- Neopisivo! Srce mi je puno. Hvala dragoj publici što je do zadnjeg mjesta ispunila Lisinski, uživao sam od početka do kraja koncerta - izjavio je Škugor.

Marko je nastupao sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima, a dirigirao je maestro Jurica Karuza. Gošće su bile iskonska diva Zorica Kondža i sjajna sopranistica Antonella Malis koje svojim vokalnim sposobnostima nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Koncert je započeo pjesmom "Dalmatinska vilo" i odmah se u zraku osjetila čarolija dalmatinskog melosa. Pjevali su se brojni hitovi "Ako projdemo", "Zaljubljen", "Za tebe bih učinio sve", "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i brojne druge.

Dueti sa Zoricom Kondžom na pjesmi "Ti si moj san" i sa Antonellom Malis na "Canto della terra" izazvali su sveopće oduševljenje jer glasovne mogućnosti ovih glazbenih diva i Marka su jedna nova razina vokalnih sposobnosti. Marko je izvedbom velikog hita "Perfect symphony" Ed Sheerana i Andrea Bocellia još jednom pokazao svoj ogromni vokalni potencijal u ovoj zahtjevnoj pjesmi.

Zanimljivo je kako su barba Toni i Nada Abrus u prvom redu u Lisinskom zaplesali na pjesmu "Taman si mi mira" u čijem spotu glume i time oduševili sve prisutne svojom energijom.

Publika je još dugo nakon koncerta ostala pljeskati tražeći dodatne bisove i uživati u glazbenoj čaroliji koju im je Škugor priredio. Ovaj veliki glazbeni spektakl dokaz je kako se od ovog glazbenika mogu i dalje očekivati veliki koncerti.

Ovakav koncertni uspjeh nije niti malo iznenađujući s obzirom da Marko iza sebe ima nominaciju za Porin u kategoriji "Najbolji album zabavne glazbe", snimio je dva nova spota u mjesec dana: "Vagabundu" i "Taman si mi mira", rasprodao ovaj koncert i pripremio još nekoliko velikih koncerata u ožujku! Prvi koncert će se održati 25.03. ponovno u Lisinskom, a drugi 29.03. u HNK Zadar i još tri koncerta u susjednoj Sloveniji!

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda.

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti na stranicama ulaznice.hr i Croatia tickets.

08.03. Ljubljana,arena Stožice (SLO)

09.03. Zagorje ob Savi (SLO)

23.03. Cerklje (SLO)

25.03. Zagreb , KD V. Lisinski – novi koncert

29.03. Zadar - HNK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:25