PRVI PUT U 54 GODINE

NOVI DOCTOR WHO BIT ĆE ŽENA! Britanska glumica Jodie Whittaker dobila ulogu znanstveno-fantastičnog putnika kroz vrijeme

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 17.07.2017. u 08:28

LONDON, ENGLAND - MARCH 18: Jodie Whittaker attends the RTS programme awards at Grosvenor House, on March 18, 2014 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
Getty Images

BBC je u nedjelju objavio da će britanska glumica Jodie Whittaker biti novi Doctor Who, što je prvi put da će žena igrati glavnu ulogu u popularnoj televizijskoj seriji, koja se emitira već 54 godine.

U priopćenju i traileru za novu sezonu BBC je otkrio da će 35-godišnja Whittaker biti 13. Gospodar vremena. Spomenuta glumica najpoznatija je po ulozi u kriminalističkoj drami "Broadchurch".

U "Doctoru Whou" naslijedit će Petera Capaldija, koji svoj posljednji nastup ima u božićnoj epizodi, u kojoj se regenerira u novu žensku inkarnacijiu. Capaldi je glumio u seriji od 2013. godine.

- Iznimno sam uzbuđena što ću započeti ovo epsko putovanje sa svim ljubiteljima Whoa na ovom planetu - istaknula je glumica.

Whittaker će glumiti 13. Doctora Whoa, znanstveno-fantastičnog putnika kroz vrijeme koji se regenerira, zbog čega se glumci mogu mijenjati u njegovoj ulozi.

ELIPSO

Izdvajamo