HT DONOSI

POKLANJAMO NAJBOLJI SMARTPHONE Jedino što trebaš napraviti je - šerati fotku na Instagramu

 

Počele su pripreme za prvi Stream On vikend ikad izveden u Hrvatskoj! Čak 48 sati – sve od petka 3. studenog u 20 sati do nedjelje 5. studenog u 20 sati - sve serije i kultni filmovi dostupni na MAXtv To Go s uključenim Pickboxom bit će besplatne za čitatelje Jutarnjeg. U maratonu može sudjelovati točno vas 5000 – zato vas HT poziva da se čim prije prijavite i uživate u filmskom maratonu s društvom, opušteni u toplim domovima, uz omiljene glumce, najbolje serije i filmove s hrvatskim titlovima, i comfort food.

GLEDAJ PICKBOX I MAXTV 48 SATI BESPLATNO. PRIJAVI SE OVDJE

Uoči maratona i za vrijeme maratona - uključite se u nagradni natječaj Jutarnjeg i HT-a na Instagramu. Fotkajte, snimajte i šerajte fotografije priprema na Instagramu i tijekom Stream On vikenda uz #nemakraja.

Budite kreativni, pokažite nam kako se pripremate za gledanje, tko vam radi društvo, koje su vam najdraže serije i glumci, što planirate jesti, piti, kakvim ste se anatomskim jastucima i dekicama opskrbili. Od 10 fotografija koje prikupe najviše lajkova, prema izboru žirija, najoriginalnija će osvojiti nagradu!

GLEDAJ PICKBOX I MAXTV 48 SATI BESPLATNO. PRIJAVI SE OVDJE

A nagrada je – HUAWEI MATE 10 pro - najbolji smartphone na tržištu koji pamti vaše navike i prilagođava im se, pamti vaš glas i kada šapćete, prepoznaje scene i objekte koje slikate. Za 30 minuta se napuni dovoljno da izdrži cijeli dan, njegov FullView ekran idealan je za gledanje filmova i igranje igrica, a uz pomoć umjetne inteligencije, možete stati uz bok super junaku kojeg pratite uz Stream On.

Sve fotke označene sa #nemakraja bit će objavljene OVDJE, a dobitnik će biti proglašen nakon Stream On vikenda.

Nagradni natječaj je otvoren do nedjelje, 5. Studenog u 20 sati.

Svi se možete uključiti #nemakraja

Pravila nagradnog natječaja.

----------------------------------------------------------------------------------

#nemakraja

HT Tarifa za mlade omogućava ti neograničeno gledanje YouTube, Netflix, HBO GO, Pickbox i MAXtv To Go sadržaja u sklopu Stream On opcije, 6 GB i jednu aplikaciju po izboru koja ti neće trošiti internet iz tarife - Instagram/Facebook/Messenger/WhatsApp/Viber - izaberi koju želiš, mijenjaj je svaki mjesec i nema ti kraja

----------------------------------------------------------------------------------

Projekt je napravljen u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i HT-a, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:50