Omogućava HT

PRVI PUTA TOTALNI VODIČ ZA OVISNIKE O SERIJAMA  Jedinstvena top lista serija prema vašem raspoloženju i uređajima na kojima gledate

Najrelevantniji filmski kritičar u Hrvatskoj Nenad Polimac odabrao je za vas 14 top listi serija koje možete gledati na MAXtv kanalima i uz Stream On na mobitelima, a da uopće ne trošite svoj internet promet

Nije slučajno što u revijama i na portalima koji se bave show businessom sve više prostora zauzima televizija, a sve manje film.

Nove serije nadiru, a i same holivudske zvijezde priznaju da im se zanimljivije uloge nude na malom nego na velikom ekranu.

Televizija je sveprisutna, gledamo je ne samo u kućnom kinu nego i na tabletima i mobitelima. Uz opciju Stream On sada je čak moguće i gledati do 10 sati serija svakog mjeseca na mobitelu, a da uopće ne trošite internet promet!

Koliko se čini, to je tek početak tv revolucije čiji je doseg još nemoguće prognozirati.

GLEDAJ SERIJE UZ STREAM ON

Uz opciju Stream On, korisnici Hrvatskog Telekoma prvi u Hrvatskoj i Europi mogu gledati serije i filmove na mobilnim uređajima bez trošenja internet prometa u svojim mobilnim paketima. Za samo 9 kuna prilikom prve mjesečne aktivacije, možete gledati ukupno 10 sati HBO GO i Pickbox programa po najvišoj dostupnoj rezoluciji. Omiljene serije možete gledati na tabletu ili mobitelu gdje god se nalazili, bilo da putujete na posao ili čekate u redu na blagajni.

 

Prilog je napravljen u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i HT-a, u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg lista.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo