HLADNO PIVO

VIDEO: 30 GODINA KARIJERE U DVA DANA Kultni bend iz Gajnica seriju koncerata najavljuje svirkama u Maloj dvorani Doma sportova

 
 Mario Pavlovic

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada serijom posebnih koncerata u 2018., koja će 2. i 3. ožujka započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je "Old School" i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere.

U fokusu će biti prva četiri studijska albuma - "Džinovski", "G.A.D.", "Desetka" i "Pobjeda" - objavljena od 1993. do 1999. godine.

Druge večeri, u subotu 3. ožujka, bend će odsvirati Greatest Hits set, dakako, s najznačajnim pjesamama iz sva tri desetljeća. S obzirom na planove, svaka večer bit će poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama!

Kad su u svibnju 1988. odradili svoj prvi koncert u Kumrovcu, rijetki su mogli pretpostaviti kako će Hladno Pivo postati jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena, niti da će trajati impresivnih 30 godina. U ta prva tri desetljeća, bend iz Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i izvući underground zvuk iz klubova ne samo u dvorane, nego i na otok na Jarunu, postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren.

Na okruglu i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu, Pivo će u svom rodnom gradu započeti seriju specijalnih koncerata, na kojima će na svoje doći i fanovi s početka priče, ali i oni koji su se rodili puno kasnije od te prekretničke 1988. godine.

U ponudi će se naći dnevne i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja kreće u ponedjeljak, 13. studenog. Za dnevne karte trebat će izdvojiti 80 kuna do 31. prosinca, odnosno 90 kuna od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kuna, a takvih će u prodaji biti svega 200.

Službena prodajna mjesta su: Dirty old shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13 i Branimir centar), Dancing Bear (Gundulićeva 7) i Eventim prodajna mjesta te www.eventim.hr.

Mario Pavlovic /

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:44