ZA LJUBITELJE DOBRE GLAZBE

VIDEO: BROJIMO DANE DO NATIONALA! Ove nedjelje s DORF festivalom u Vintageu zagrijavanje za Šalatu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.07.2018. u 14:48

Cropix, Screenshot

 

Nakon kultnih The Sonicsa, koji su u veljači u Vintage Industrial Baru pokazali da su i nakon više od 50 godina djelovanja i dalje punokrvni rock'n'roll bend koji je svojim zvukom odgojio generacije, Yo La Tenga, koji su nas svojom glazbenom magijom očarali u svibnju u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo, te Japandroidsa koji su nedavno posjetitelje u Močvari ostavili bez daha, došlo je vrijeme za posljednji koncert koji će nas zagrijati za 5. SuperUho.

U utorak, 10. srpnja, na Šalatu nam dolaze vjerojatno najomiljeniji Amerikanci u Zagrebu te jedan od vodećih suvremenih svjetskih rock bendova The National. Nakon što su svojim aktualnim albumom "Sleep Well Beast" osvojili vrhove top lista diljem svijeta, a potom i svoj prvi Grammy, The National su zavladali glavnim pozornicama većine najvažnijih svjetskih glazbenih festivala. Pri tome nisu zaboravili Zagreb, jedan od gradova u kojima je njihova priča o uspjehu i počela, pa su među nizom festivalskih nastupa pronašli vremena i za ovaj 5. samostalni zagrebački koncert koji će se dogoditi nakon punih 5 godina izbivanja iz ovoga grada.

Generalni sponzor svih SuperUho koncerata Iskon i na ovom koncertu posjetitelje će nagrađivati vrijednim nagradama, svi zainteresirani moći će zaigrati kviz u kojemu je jedina tema The National, a Pivovarna Laško pobrinut će se da gosti ne ostanu suhih grla.

Koncertni plakat, djelo Tomislava Vranića, na društvenim mrežama izazvao je potpunu pomutnju pa ovim putem javljamo kako će isti biti u prodaji na službenom merchandise štandu po cijeni od 10 kuna.

 

 

Ulaznice za koncert, a ostalo ih je još jako malo, mogu se pronaći u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) po cijeni od 250 kuna.

Prije koncerta The Nationala, u nedjelju 8. srpnja, s DORF festivalom zagrijavamo se za The National i DORF/SuperUho festivale premijernom projekcija filma "Danny Says" - ulaz je besplatan, a svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten, 2 ulaznice za The National na Šalati ili 2 majice partnera Klasik TV.

Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat, pokazalo se kako njegovo prošlogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa se za ovu godinu najavljuje njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već 4. kolovoza u 12 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12 sati.

Za dva uvodna dana, koji će prethoditi glavnom festivalskom programu, pripremaju se i dodatni sadržaji koji će se organizirati u suradnji s DORF festivalom, a publika će o svemu biti pravovremeno obaviještena.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon - generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala - nastavlja se i novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Osim Iskona, veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

Festivalske ulaznice u prodaji su po cijeni od 290 kuna, dnevne stoje 150, kamperske također 150 kuna, a mogu se kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb), Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25, Primošten), Azimut (Obala palih omladinaca 2, Šibenik), CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2, Šibenik), Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42, Split), Dallas Music Shop (Splitska 2, Rijeka) te putem web shopova Rockmarka i Dirty Old Shopa.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo