GLAZBENO OSVJEŽENJE

VIDEO: OGENJ PREDSTAVLJA 'LJUBAF NA NAJJAKŠE' S ALBUMA 'DOMAJ' Koncertna promocija 28. travnja u Tvornici kulture

 
Ogenj
 Bojan Koštić

Trenutačno najatraktivniji predstavnici domaće etno scene, koprivnički folk/rock kvintet Ogenj, nakon što je početkom mjeseca objavio hvaljeni debitantski album "Domaj", najavio je koncertnu promociju u Tvornici kulture te nastup u sklopu Dana prodavaonica ploča, u subotu, 21. travnja u 12:30 sati, u Dancing Bear shopu u Gundulićevoj ulici 7 u Zagrebu.

Podebljanje koncertnim aktivnostima pružit će "Ljubaf na najjakše", četvrti singl skinut s još "vrućega" albuma "Domaj" te popratni video u režiji Bojana Koštića.

A o novome singlu bend Ogenj kaže:

- 'Ljubaf na najjakše' logični je nastavak 'Lepe Mare'. Došlo je vrijeme da se dekla uda, pa su njegovi došli njezinima isprositi je! Cujzeka već poznajemo od prije (iz 'Lepe Mare'). Nadali smo se da bude lakše i da mladi odlaze na svoje... No mladoj je ostalo - kuhati beda, prati mu gače, krpati štomfe, al ljubaf na najjakše!

U spotu, koji je sniman u obiteljskoj kući Mihac Kovačic u Koprivnici, pojavljuje se i prekrasna Ana, inače supruga frontmena Ognja, Tomoja (koja i njemu kuha beda, pere gače i krpa štomfe).

Nju proganjanju i more različite brige, vrti joj se film svakondevnih rituala i poslova, a u ušima joj stalno odzvanja 'Ljubaf na najjakše', pjesma njoj nevidljivoga benda koji je prati na svakome koraku!

Inače, ulaznice za koncert benda Ogenj u Tvornici kulture 28. travnja stoje 30 kuna, ali u ponudi je i promo paket ''album + ulaznica'' za samo 59 kuna - sve to može se nabaviti na www.entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:05