LJETO U ZAGREBU

VIDEO: PSIHOMODO POP U ZAVRŠNICI FOODBALLERKE Tri glazbene poslastice čekaju vas u finalnome tjednu na Strossmayerovu trgu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2018. u 14:58

Promo

Psihomodo Pop

 

Sjajan glazbeno-gastro-nogometni festival Foodballerka ušao je u zadnji tjedan. Iako zadnji, ne i manje zanimljiv, jer posjetitelje očekuju tri sjajne glazbene poslastice. U srijedu (11. srpnja) već od 16 sati pozornicu će zauzeti zagrebački dečki iz benda B and the Bops i u rockabilly ritmovima pozvati posjetitelje na ples. Otkrijte zašto su Britanci njihov album "All tangled up!" proglasili jednim od najboljih rockabilly izdanja u Europi.

Promo

B and the Bops

 

Mnogi kažu da je četvrtak novi petak i odličan dan za partijanje. Foodballerki četvrtoga dana (12. srpnja) u goste dolaze legendarni Songkillersi, u čijemu svijetu nema pravila. Od prošle su godine punoljetni, a vratit će nas u osamdesete uz funky, pop i rock.

Promo

Songkillers

 

Nedavno su proslavili 35. rođendan, no jednom k'o nijednom! Zato Psihomodo Pop na pozornici Foodballerke u subotu (14. srpnja) opet slavi. Nadamo se kako će se u publici naći i Ramona, Frida, Dona te Mila i da će se svi super provesti, jer uz njihove, već svima dobro poznate pjesme, plešu i pjevaju sve generacije.

Osim glazbe, nastavlja se i nogometna polufinalna i finalna groznica, na jednom velikom i više manjih ekrana, odaberite sami!

A da ne biste ostali gladni i žedni, tu su naši specijaliteti i craftane pive, na više od dvadeset kućica. Najmlađi su dobrodošli u KIDS zonu, a svakako posjetite i jedan od photo pointova, zamrznite se ili odmorite i ponesite uspomenu na Foodballerku.

Promo
 

Promo

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo