SLIJEDI I NOVI NIZ KONCERATA

VIDEO: 'TOČKA NA I' HVALJENOG ALBUMA 'HAZE' Popularna kantautorica Irena Žilić objavila novi singl i spot 'Omega'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.11.2017. u 09:45

Promo

 

Irena Žilić nakon sjajne koncertne promocije albuma "Haze" predstavlja novi singl i spot "Omega". Autorica pjesme je sama glazbenica, koja je čitav album snimila s Markom Mrakovčićem, a video potpisuje Sebastian Søgård (73 collective), s kojim Irena rado surađuje.

- 'Omega' je snimljena u siječnju 2017. kao posljednja od pjesama s albuma 'Haze', a kao što joj i ime kaže, predstavlja 'točku na i' čitavog albuma. Koncept spota osmišljen je na temelju tematike same pjesme i iz tog razloga stavljena je u ovakav vizualni kontekst - istaknula je Irena.

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica svoj novi studijski uradak objavila je u ožujku ove godine. Album su nahvalili i kritika i publika, a glazbenica je na njemu otkrila i novi, drugačiji zvuk nakon izvrsnog EP-a "Days of Innocence" i LP-ja  "Travelling".

Albumom "Haze" Irena je krenula i u novom smjeru u karijeri - tako je na nastupima prati bend koji čine Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) i Davor Marinac (bubnjevi).

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici kulture i Lisinskom te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine.

Nove koncertne datume Irena će objaviti uskoro.

 

ELIPSO

Izdvajamo