Getty Images/iStockphoto
BEAUTY HIT

Zrela koža lica traži posebnu njegu: Donosimo najbolje proizvode koji se uspješno 'bore' s godinama

Nakon 50. godine duboke hormonalne promjene koje se javljaju oko menopauze mogu ostaviti vidljive tragove na koži i učiniti je suhom, hrapavom, bez sjaja, čvrstoće i punoće. Uz Vichy Neovadiol liniju moguće je 'oživjeti' kožu i postići blistaviji, svježiji ten u ovom specifičnom periodu života.

Najizraženiji, svima uočljiv znak menopauze jest ubrzano starenje kože. Koža postaje suha, potkožno masno tkivo se spušta prema donjem dijelu čeljusti, a mišići lica se opuštaju. Kao posljedica toga crte lice postaju manje izražene, a koža lica i vrata opuštena i ovješena. Iz tog razloga potrebno je voditi posebnu brigu o koži, jer u menopauzi naša koža traži osobitu pažnju. Pritom je vrlo važno izabrati prikladne proizvode koji joj pružaju redovitu i intenzivnu njegu koja će je nahraniti, učiniti vitalnom te joj podariti mladenački izgled.

Press

NEOVADIOL - SAVEZNIK U BORBI PROTIV OVJEŠENE KOŽE U MENOPAUZI

Vichyjeva Neovadiol linija predstavlja revolucionarno anti-age rješenje koje ublažava znakove menopauze na našoj koži, vraćajući joj izgled i osjećaj mladolikog tena.

Koža lica je u trenu svježa i blistava, čvršća i punija, a konture lica su preoblikovane.

Zahvaljujući otkrićima 14 godina istraživanja o utjecaju menopauze na starenje kože, 13 patenata i 4 snažna aktivna sastojka Vichy Neovadiol već više od 15 godina odgovara na posebne potrebe kože koja se mijenja uvodeći anti-age proizvode koji su rezultat intenzivnog znanstvenog istraživanja i ciljano djeluju na probleme poput gubitka gustoće i volumena kože, suhoće i neujednačenosti tena kod žena u menopauzi.

Press

Važnost dnevne njege

Neovadiol dnevna njega dostupna je kao Neovadiol dnevna krema za normalnu do mješovitu kožu te Neovadiol dnevna krema za suhu kožu. Formula nadahnuta povoljnim učinkom hormona na mladolikost kože, sadrži odabran kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da djeluje na markere mladolikosti pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa zahvaljujući sastojcima kao što su PRO-XYLANE, GLICERIN, HEPES i HEDIONE koji obnavljaju gustoću, volumen i čvrstoću, pomažu pri zaglađivanju kože, daju koži elastičnost i nude osjećaj ugode i neprekidnu hidrataciju koju zahtijeva koža u menopauzi.

Neophodna noćna njega

Kao i dnevna njega, Neovadiol noćna njega sadrži odabran kompleks aktivnih sastojaka: PRO-XYLANE, HEPES, GLICERIN i HEDIONE, a dodatno je obogaćena sastojcima za ublažavanje znakova menopauze i tijekom noći kao što su KOFEIN, AIRLICIUM, AQUAKEEP koji čine iznimno svježu noćnu formulu s osjećajem hlađenja nakon nanošenja za dugotrajan osjećaj ugode na koži.

Neovadiol Phytosculpt

Uz dnevnu i noćnu njegu, koje ublažavaju znakove menopauze na našoj koži, njega Neovadiol Phytosculpt učvršćuje kožu na vratu i preoblikuje konture donjeg dijela lica uz kombinaciju sastojaka PRO-XYLANE i HIJALURONSKE KISELINE poboljšava tonus i gustoću kože vrata i dekoltea - preoblikuje ga i podiže.

Press

Posebna njega za područje oko očiju i usana

Za žene u menopauzi koje žele djelovati protiv učinaka sporije hormonalne aktivnosti na području oko očiju i usana: gubitka gustoće i opuštanja, idealna je Neovadiol njega za gustoću i uklanjanje bora.

Jedinstveni spoj aktivnih sastojaka preoblikuje konture usana i podiže konture očiju te ublažava podočnjake i vrećice ispod očiju.

Minéral 89 i Neovadiol

Kao prvi korak u vašem protokolu za menopauzu preporučamo nanošenje Minéral 89 boostera koji pojačava učinke djelovanja naknadno nanesene Neovadiol njege. Zahvaljujući Vichy vulkanskoj vodi, Minéral 89 booster osnažuje kožnu barijeru i čini ju otpornijom na unutarnje i vanjske čimbenike poput onečišćenja, stresa i umora. Kombinacija Minéral 89 i Neovadiol proizvoda nahranit će kožu i podariti joj mladenački izgled.


Vaš idealan protokol za Menopauzu potražite u Farmacia ljekarnama u periodu od 24. do 30. kolovoza 2020.

Linker
14. travanj 2024 13:07