TRIJUMF U JAKOJ KONKURENCIJI

VIDEO: POSJETITELJI ODABRALI NAJBOLJU ADVENTSKU LOKACIJU ZAGREBA Oduševili tisuće zbog urbanog koncepta, lijepih štandova i dobre hrane

 
 Boris Kovacev / CROPIX

Fuliranje je proglašeno najboljom zagrebačkom adventskom lokacijom, a anketu je provela Turistička zajednica Grada Zagreba. Iznimno kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija, ponosno su javili organizatori.

Na drugom mjestu je Advent na Strossu (Gornji grad), na trećem Advent u Klovićevim dvorima, na četvrtom Ledeni park na Trgu kralja Tomislava, peto mjesto je odnio Advent na Zrinjevcu i šesto mjesto Caffe De Matoš na Strossmayerovom šetalištu.

Mnogobrojni posjetitelji prepoznali su vrijednost ovog događanja, koje već šestu godinu oduševljava i Zagrepčane, no i posjetitelje Zagreba. Ovogodišnji moto Fuliranja 'Life is a Circus', predstavio je novi street gastrotainment i pokazao koliko su street food, kao i događanja na ulici važan dio turističke ponude.

Roman Pokos, direktor kreativne agencije Kokoš ili jaje, koja je organizator Fuliranja, istaknuo je da su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih funkcionalnih kućica do osmišljavanja programa i odabira najboljih najmoprimaca i zato mu je jako drago što su i posjetitelji prepoznali poseban duh Fuliranja i rado ga posjećuju.

Dodaju da je ova pobjeda ujedno je i veliko priznanje kreativnoj agenciji te snažna motivacija za još bolje i atraktivnije projekte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:06