NOVI PAR?

'AKO BAŠ HOĆEŠ ISKRENO, DA, ZALJUBIO SAM SE U TEBE!' BB Lucija škakljivim pitanjima isprovocirala Antonija, on napokon priznao što osjeća prema njoj

 
Lucija Stojak i Antonio Benčak
 INSTAGRAM

Splićanka Lucija Stojak (23) i Križevčanin Antonio Benčak (21) već nekoliko dana bore se za titulu najvećih provokatora u Big Brother kući, no umjesto ostalih stanara, zgodna Dalmatinka uspjela je najviše isprovocirati baš svoga partnera.

I dok se Lucija snašla u svakoj situaciji, Antonio je više puta naglasio kako želi odustati jer se ne osjeća ugodno dok provocira ostale, a u jednom trenutku doista je i "pukao". Odrađujući dnevni zadatak "Život u televizoru", par je ponovno načeo temu provociranja.

- Što radim krivo? - pitao je Antonio Luciju, na što mu je ona odgovorila kako ju on nekim svojim postupcima jednostavno šokira.

- Jel' se ja tebi sviđam? - zanimalo je Luciju, a na Antonijevo odugovlačenje, postala je još izravnija: ''Ti se bojiš da se ne bi zaljubio u mene''.

- Ti se meni sviđaš kao osoba, u svakom pogledu... Da, zaljubio sam se u tebe, ako baš hoćeš iskreno - rekao je Antonio i napokon otkrio svoje osjećaje.

- Meni je ovaj zadatak glup, hoću odustati od ovoga - ponovio je Antonio, dok ga je Lucija tješila govoreći kako se poslije njegova priznanja u njihovu odnosu ništa neće promijeniti te kako ne smije gledati samo sebe jer rade kao par.

- Napravi bilo što. Drugačije će gledati tebe, nego mene - rekla je Lucija ponovno započevši temu o muško-ženskim odnosima, na što se Antonio više nije mogao kontrolirati pa je, uz psovke, odustao od zadatka.

Kako će završiti svađa i hoće li njihova neslaganja utjecati na osvajanje titule provokatora, saznajte u petak od 20 sati na RTL-u.

A post shared by LS M (@lucija_stojak) on

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:24