ŠTO KAŽU ZVIJEZDE?

NAJPRECIZNIJI HOROSKOP OTKRIVA ŠTO VAS ČEKA DO KRAJA TJEDNA Koga očekuje poboljšanje novčane situacije, a tko će se posvađati s ukućanima?

OVAN

21.3.-20.4.

Imajte više takta i diplomacije

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Nećete imati mnogo utjecaja na ovotjedna ljubavna zbivanja. U mnogim odnosima najveći će problem biti nedostatak vremena za razgovor i intimne trenutke. Partner će biti distanciran i odsutan mislima, a vaši pokušaji da do njega doprete ostat će uzaludni. Taman kad pomislite da je među vama gotovo, voljeni će vas iznenaditi nježnošću i pažnjom i dokazati vam da mu je stalo do vas. Samcima će zapeti za oko nepredvidljiva osoba koja će im odašiljati nejasne signale. Nećete znati vidi li u vama samo prijatelja ili ipak želi nešto više.

VAŠ PARTNER: Veza sa Škorpionom bit će puna uspona i padova. U jednom ćete trenutku voditi žestoki okršaj, a već u idućem se strastveno miriti u spavaćoj sobi.

POSAO I NOVAC: Pokažite više takta i diplomacije u odnosu s okolinom, a osobito ljudima na višem položaju. Niste u poziciji da postavljate uvjete pa se prilagodite njihovim zahtjevima. Radne će vas obaveze iscrpljivati, no nakon četvrtka pristupit ćete im s više entuzijazma. Privući će vas ideja o kupoprodaji dionica i ulaganju u nove projekte.

ZDRAVLJE: Stres i opterećenost poslovnim brigama odrazit će se na vaše zdravlje pa ćete biti napeti i uzrujani. Bavite se hobijem i poradite na opuštanju. Žene su sklone ginekološkim problemima.

DAN ZA AKCIJU: Ponedjeljak je povoljan za obavljanje zaostalih telefonskih razgovora i susreta s ljudima koje dugo niste vidjeli. Ostavljat ćete dobar dojam na sastancima i pregovorima te ostvarivati uspjehe u poslovima vezanim za medije i komunikaciju.

SRETNI BROJEVI:

1, 26, 48, 55, 69

BIK

21.4.-21.5.

Burne reakcije su loše za vašu poslovnu budućnost

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Uzbudljiva ljubavna zbivanja obilježit će tjedan. Provodit ćete mnogo vremena s voljenim, a vašu bliskost neće značajnije poremetiti ni povremene razmirice, koje će se koncem tjedna prorijediti i ustupiti mjesto želji za i romantikom. Ponovno uspostavljena intimnost potaknut će vas na planiranje zajedničke budućnosti. Slobodni će voditi sadržajan društveni život ispunjen novim susretima i mogućnostima za flert. Privući će vas simpatičan fakultetski kolega ili suputnik. Veze započete koncem tjedna temeljit će se na razumijevanju i podršci pa bi mogle dugo potrajati.

VAŠ PARTNER: U Jarcu ćete imati veliki oslonac i podršku. Imat će mnogo razumijevanja za probleme kroz koje prolazite i neće vam zamjerati promjene raspoloženja.

POSAO I NOVAC: Uzrujavate se oko stvari na koje nemate utjecaja. Ljutit će vas nepouzdani poslovni partneri, a neke bi suradnje mogle biti raskinute zbog razlika u mišljenju. Burne reakcije neće biti povoljne za vašu poslovnu budućnost. Najviše uspjeha ostvarivat ćete u poslovima vezanim za inozemstvo i obrazovanje.

ZDRAVLJE: Osjetljivi ste i podložni sezonskim bolestima i virozama pa je nužno da se na zaštitite. Redovno uzimajte vitamine i nemojte se bespotrebno iscrpljivati. Iskoristite vikend za odmor i opuštanje.

DAN ZA AKCIJU: Utorak je idealan za promjene i nove početke. Krenite u potragu za novim poslom ili poradite na rješavanju ljubavnih teškoća. Nemojte čekati da se problemi riješe sami od sebe. Sjajno je vrijeme i za dijetu ili prestanak pušenja.

SRETNI BROJEVI:

3, 11, 24, 57, 88

BLIZANCI

22.5.-21.6.

Dodatno znanje najbolje je ulaganje u budućnost

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Sklonost burnim i nepredvidljivim reakcijama unosit će nemir u obiteljski dom. Započinjat ćete svađe bez posebnog razloga, a voljenu osobu opterećivati ljubomorom i posesivnošću. Koncem tjedna vaše će neslaganje eskalirati žestokom svađom, no pokušajte progutati ponos i priznati svoj dio krivice prije no što bude kasno. Pronađite mir i zadovoljstvo u malim svakodnevnim stvarima, kao u igri s djecom ili razgovoru s prijateljima. Usamljene će privući atraktivna i uspješna osoba čije će im društvo imponirati, no nedostatak vremena za druženje pokazat će se prevelikom preprekom.

VAŠ PARTNER: Strijelac će vas neodoljivo privlačiti, no vaša će veza obilovati dramatičnim scenama i raspravama. Najbolje ćete se slagati u spavaćoj sobi.

POSAO I NOVAC: Mnogo ćete razmišljati o poslovnom napredovanju. Pohađanje stručnog tečaja ili nastavak školovanja pokazat će se dobrim ulaganjem u budućnost. Privlačit će vas pomisao na zaradu kroz ulaganje ili kupoprodaju dionica, no ne zalijećite se. Budite detaljno informirani prije no što uložite svoj novac.

ZDRAVLJE: Osluškujte signale koje vam vaše tijelo šalje i reagirajte u skladu s njima. Oslabljeni imunitet poziva na potrebu da usporite ritam. Podložni ste virozama i upalama popraćenim visokom temperaturom.

DAN ZA AKCIJU: Iskoristite nedjelju za susret s prijateljima ili rođacima koje dugo niste vidjeli. Obavite zaostale telefonske razgovore. Imate li mogućnost, otiđite s voljenim na romantično putovanje.

SRETNI BROJEVI:

6, 18 , 27, 66, 73

RAK

22.6.-22.7.

Poslovni uspjeh gradite kroz partnerstva

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Između partnera i vas ispriječit će se nedostatak vremena za zajedničko druženje, kao i različite želje i vizije budućnosti. Ne očekujte da će se problemi riješiti sami od sebe pa skupite hrabrost i započnite razgovor o vašoj vezi i smjeru u kojem se ona kreće. Uz malo truda i volje, zajednički ćete doći do rješenja koje će vas vratiti na pravi put i podsjetiti koliko se ustvari volite i poštujete. Samci imaju mnogo razloga za zadovoljstvo jer će tijekom vikenda upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu, a nakon kraćeg druženja upustit će se u vezu koja će ispuniti njihove romantične težnje.

VAŠ PARTNER: Vaga će prolaziti kroz svojevrsnu krizu pa će vas zanemarivati, no nemojte dozvoliti da to stane između vas. Pružite joj podršku i pokažite da se može na vas osloniti.

POSAO I NOVAC: Poslovni uspjeh ostvarivat ćete kroz partnerstva i suradnje. Osnaženi kreativnom energijom i dobrim idejama poslovnog partnera, moći ćete se usmjeriti na administrativne i pravne strane projekta koji će nailaziti na teškoće i zastoje. Ne zalijećite se u nove poslove ako niste dobro pripremljeni.

ZDRAVLJE: Pozitivna energija neće vam dozvoliti da se uzrujavate oko prolaznih zdravstvenih teškoća poput prehlade ili migrene. Loše raspoloženje otjerat ćete bavljenjem sportom i boravljenjem na svježem zraku.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu će vam se ukazati prilika za zaradu. Nemojte se predomišljati, jer biste mogli propustiti mogućnost da obogatite kućni proračun. Dan je povoljan za učenje i polaganje ispita, kao i za odlazak na putovanje.

SRETNI BROJEVI:

2 , 17, 34 , 46, 75

LAV

23.7.-22.8.

Ishitrenim postupcima ugrožavate odnose

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Zbunjivat će vas partnerovo ponašanje. U jednom će trenu prema vama biti pažljiv, a već u idućem ćete voditi žestoke okršaje. Ni jedno od vas neće biti spremno progutati ponos i pružiti ruku pomirenja pa bi razmirice u nekim situacijama mogle dovesti do raskida veze. Nemojte dozvoliti da zbog inata ili ponosa izgubite nekoga tko vam mnogo znači. Slobodnjaci bi se mogli upustiti u vruću vezu s osobom potpuno drugačijom od njih. Različiti karakteri bit će snažan faktor privlačnosti, ali će isto tako biti prepreka ka uspostavi ozbiljnijeg odnosa.

VAŠ PARTNER: Sa Strijelcem ćete se razumjeti i bez mnogo riječi. Vaš će odnos biti temeljen na razumijevanju i podršci pa ćete ovog tjedna biti jedan od skladnijih parova.

POSAO I NOVAC: Rivalitet između vas i nekih kolega ovog će tjedna biti na vrhuncu. Želja za dokazivanjem potaknut će vas da se pojačano trudite oko posla i preuzimate dodatne dužnosti. To bi moglo dovesti do umora i pada koncentracije, a samim time i čestih pogrešaka. Ne raskidajte naprasno suradnje i suzdržite se od ishitrenih odluka.

ZDRAVLJE: S oslabljenim imunitetom, bit ćete idealna meta sezonske viroze ili gripe. Bolest bi vas mogla na nekoliko dana prikovati za krevet pa je od velike važnosti da se opskrbite vitaminima i slijedite liječničke upute.

DAN ZA AKCIJU: Obavite važne sastanke i poslovne pregovore u petak. Ostavljat ćete dobar dojam i lako dopirati do drugih pa će konačan rezultat premašiti vaša očekivanja. Slobodno vrijeme iskoristite za susret s prijateljem kojeg dugo niste vidjeli.

SRETNI BROJEVI:

5 , 16, 27, 34 , 59

DJEVICA

23.8.-22.9.

U ljubavnim vezama zavladat će sklad

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Duboko u sebi osjećat ćete nemir zbog kojeg ćete često reagirati naglo i nepromišljeno, a na jednom mjestu teško ćete se skrasiti. Na vašu adresu stizat će ljubavne ponude, no među potencijalnim partnerima neće biti niti jednog koji će vam potpuno zaposjesti pažnju. Jedino će oni koji se namjere na nekog odlučnijeg i upornijeg od sebe biti donekle pripitomljeni pa se neće tako lako othrvati njegovom utjecaju. Zauzetima će ljubavne planove remetiti povećane obiteljske obveze te stambena i imovinska pitanja.

VAŠ PARTNER: Blizančeva vedrina izvući će vas iz prolazne malodušnosti, a njegovo brbljanje bit će vam neočekivano zabavno. Vaša potreba da produbite odnos osnažit će njegov ego i pojačati seksualni doživljaj.

POSAO I NOVAC: Okolina će vam zamjerati da ste previše tvrdi kad je u pitanju novac i rad, no vi ćete nastojati što sigurnije planirati budućnost izbjegavajući gubljenje vremena i nepotrebne troškove. Kao suradnik bit ćete ozbiljni i korektni, a kao poslodavac strogi i pošteni. Nećete tolerirati površnost i lijenost.

ZDRAVLJE: Moguće su viroze i infekcije, kao i tegobe zbog pretjerivanja s hranom i pićem. Patite li od kronične bolesti, sredinom tjedna budite pojačano oprezni. Oslobodite se loših navika; prestanite pušiti i ispijati kave na prazan želudac.

DAN ZA AKCIJU: Budete li predugo analizirali svaku odluku, više ni sami nećete znati što želite. Krajem tjedna slijedite svoj instinkt i unutarnji glas – rezultat koji postignete mogao bi vas ugodno iznenaditi.

SRETNI BROJEVI:

5 ,15 ,27 , 54 ,95

VAGA

23.9.-22.10.

Sukobi s ukućanima stavljaju vas na kušnju

ocjena tjedna:3

LJUBAV: Bit ćete rastrgani između poslovnih i obiteljskih obaveza. Najbliži neće imati dovoljno razumijevanja za vašu stresnu poslovnu situaciju pa ćete se osjećati ljuto i povrijeđeno. Učestale razmirice neće biti lišene niskih udaraca, a u nekim slučajevima moglo bi doći i do zahlađenja odnosa. Ljubavni partner bit će vam nešto naklonjeniji nakon četvrtka pa je to razdoblje izvrsno da pokušate izgladiti nesporazume. Budite spremni preuzeti svoj dio krivice, što će voljenom biti jasan znak da ste spremni poraditi na rješavanju problema i vratiti vašu vezu na pravi put.

VAŠ PARTNER: Blizanac će vam poklanjati mnogo pažnje, a zajednički trenuci bit će prožeti smijehom. Mogli biste otputovati zajedno.

POSAO I NOVAC: privatni problemi odvratit će vam misli od posla, no prigovori i kritike nadređenih brzo će vas podsjetiti da se morate usredotočiti na rad. Imat ćete problema s administrativnim zadacima, neučinkovitom birokracijom i nejasnim zakonskim propisima, ali ćete se istaknuti u poslovima koji zahtijevaju maštu.

ZDRAVLJE: U prvom dijelu tjedna osjećat ćete se iscrpljeno i nemirno. Uzimanje vitamina moglo bi vam vratiti malo energije. Nakon četvrtka postat ćete snažniji i otporniji na bolesti.

DAN ZA AKCIJU: U subotu odvojite dovoljno vremena za sebe i svoje sitne užitke. Posjetite frizera ili se počastite novim odjevnim predmetom. Sitni kozmetički zahvati ispunit će vas dobrim raspoloženjem i vratiti vam poljuljano samopouzdanje.

SRETNI BROJEVI:

4 ,19 , 21, 34 , 45

ŠKORPION

23.10.-21.11.

Ne opterećujte partnera posesivnim ponašanjem

ocjena tjedna::4

LJUBAV: Privrženi ste partneru, a od njega očekujete jednaki tretman. Želite mu biti na prvom mjestu pa ćete se ljutiti ako izađe nekamo sam ili vas zanemari zbog posla. Pokušajte ga manje opterećivati, jer ćete ga posesivnim ponašanjem samo udaljiti od sebe. Usredotočite se na lijepe strane vaše veze, šećite zajedno, razgovarajte, izađite u kino ili na večeru, jer će vas upravo takvi trenuci uvjeriti da nemate razloga biti ljubomorni i potaknuti da prestanete započinjati žestoke okršaje. Umjesto na sukobe, višak energije istrošite u spavaćoj sobi.

VAŠ PARTNER: Rak će biti odsutan mislima, no nemojte odustajati od pokušaja da doprete do njega. Iskoristite vikend za zajedničko druženje i poradite na ponovnom zbližavanju.

POSAO I NOVAC: Puni samopouzdanja, odvažno ćete se boriti za sebe i svoje ciljeve pritom ne priznajući poraze. Vaša nastojanja usporit će neučinkovita birokracija, ali golema energija neće vam dozvoliti da odustanete od borbe. Intenzivirat će se kontakti s okolinom, a izgledan je i odlazak na kraći poslovni put.

ZDRAVLJE: Premda se nećete moći požaliti na umor i manjak energije, povedite računa o sebi i ne pretjerujte s jelom i pićem. Krajem tjedna bit ćete podložni ozljedama i padovima pa se bavite aktivnostima za koje ste dobro tjelesno pripremljeni.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu će do izražaja doći vaša karizma i privlačnost na koje nitko neće moći ostati ravnodušan pa je pravi trenutak da pristupite simpatiji. Ako ste u vezi, uz malo uloženog truda uspjet ćete vašem odnosu vratiti stari sjaj.

SRETNI BROJEVI:

9 , 17, 38, 55 ,62

STRIJELAC

22.11-21.12.

Očekujte poboljšanje novčane situacije

ocjena tjedna:4

LJUBAV: Svidjet će vam se privlačna i ugodna osoba s kojom ćete voditi zanimljive razgovore. Najviše će vas privući njezin ozbiljan stav prema životu. Trenutno ste u razdoblju kad žudite za stabilnim i trajnim odnosima pa ste uvjereni da bi vam ova osoba to mogla pružiti. Parovi koji su dugo zajedno ulagat će u budućnost. Mogli biste se useliti u zajednički stan, čemu će vas osim želje da budete skupa privući i financijska isplativost. Otiđite za vikend nekamo zajedno. Odmak od uobičajenog života unijet će u vašu vezu dozu svježinu i pružiti vam nezaboravne romantične trenutke.

VAŠ PARTNER: S Lavom ćete imati prisan odnos. Unatoč povremenim raspravama i neslaganju oko nekih tema, vaše zajedništvo ni u jednom trenutku neće doći u pitanje.

POSAO I NOVAC: Materijalna se situacija poboljšava. Dobit ćete novac koji vam pripada, a koji zbog spleta okolnosti ili nečijeg nemara još nije dospio na vaš račun. Smanjit će se broj nepredviđenih troškova pa biste ovog tjedna mogli i uštedjeti. Učestalo ćete komunicirati s klijentima te zbog posla nerijetko boraviti na terenu.

ZDRAVLJE: Postavili ste si žestok ritam koji ne odgovara vašem organizmu. Uzrujanost, vrtoglavica i nesanica bit će pokazatelji stresa pa je vrijeme da malo stanete na loptu. Pazite na prehranu i provedite detoksikaciju.

DAN ZA AKCIJU: Subota je stvorena za uzbuđenje i dobar provod. Izađite nekamo s društvom i dobro se zabavite. Tim biste putem mogli sklopiti uzbudljivo poznanstvo. Oslobodite svoju kreativnost i uživajte u nekom vidu umjetničkog izražavanja.

SRETNI BROJEVI:

6 , 12 , 18, 36, 44

JARAC

22.12.-20.1.

Porast izgleda za zavodničke podvige

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Ljupki ste i šarmantni pa se nećete moći požaliti na nedostatak pažnje. Plijenit ćete poglede suprotnog spola privlačnim i dotjeranim izgledom. Bit ćete smjeli u igri zavođenja pa ćete prići simpatiji i zavesti je spojem pristalog izgleda i ugodne osobnosti. Veze započete ovog tjedna temeljit će se na jakim osjećajima i razumijevanju. U dugotrajnim odnosima zavladat će sklad i sloga. U voljenom ćete imati i prijatelja i ljubavnika, a sjajno slaganje i snažna povezanost potaknut će vas na planiranje zajedničke budućnosti.

VAŠ PARTNER: Ako ste u vezi s Rakom, vaš će se odnos ovog tjedna naći na prekretnici. Morat ćete donijeti teške, ali neizbježne odluke o zajedničkoj budućnosti.

POSAO I NOVAC: Planirate li već neko vrijeme zatražiti povišicu, vrijeme je za akciju. Dobri rezultati i omiljenost među kolegama i klijentima uvjerit će šefa da vas mora nagraditi. Iskazat ćete se u zadacima koji zahtijevaju brzo pamćenje i snalažljivost. Uspjeh će ostvariti oni koji za posao zarađuju od pisanja ili marketinga.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i posjećujte teretanu jer će redovita tjelesna aktivnost biti ključna za održavanje dobrog zdravlja i optimizma. Uživat ćete u dotjerivanju i paziti na izgled, što će vam osigurati brojne komplimente zadivljene okoline.

DAN ZA AKCIJU: U utorak se posvetite čitanju, učenju i pripremanju za ispit. Usredotočenost i dobro pamćenje olakšat će vam usvajanje novih informacija. Dan je povoljan i za polaganje ispita, kao i za upis na stručni tečaj kojim ćete steći nove kvalifikacije.

SRETNI BROJEVI:

1, 29 , 34 , 38, 55

VODENJAK

21.1.-18.2.

Strah od samoće tjera vas u zabranjeno naručje

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Zaljubljive ste prirode i pomalo naivni kad je riječ o ljubavnim izborima. U želji za pažnjom, neće vam biti važno je li vaš odabranik slobodan ili je u vezi pa biste se mogli uplesti u zamršeni odnos koji vam neće donijeti ono što tražite. U ovom trenutku potrebna vam je stabilnost pa prije no što nekog pustite u svoje srce, pobrinite se saznati gaji li prema vama iskrene emocije ili ste mu samo prolazno uzbuđenje. Vezani će biti zahtjevni prema partneru, ali ne možete očekivati da vam čita misli. Ne skrivajte od njega svoje misli.

VAŠ PARTNER: U Strijelcu ćete imati idealnog suputnika. Oboje ćete biti željni novih iskustava pa će vaš zajednički život biti obilježen izlascima i putovanjima.

POSAO I NOVAC: Imate zanimljive ideje, no nedostajat će vam strpljenja i upornosti da biste ostvarili sve što ste naumili. Gubite vrijeme i energiju na detalje, umjesto da se usredotočite na širu sliku. Premda mislite da sve znate najbolje, nečiji savjet bit će zlata vrijedan. Uvažite ga za svoju dobrobit. Pazite se nepromišljenih troškova.

ZDRAVLJE: Nepotrebno ćete se opterećivati obavezama, što će dovesti do umora, stresa i napetosti. Stariji pripadnici znaka imat će problema s visokim tlakom ili kolesterolom pa bi trebali posjetiti liječnika.

DAN ZA AKCIJU: U petak će vas nalet entuzijazma potaknuti da se hrabrije borite za svoju poslovnu poziciju. Dobra intuicija i sposobnost zapažanja pomoći će vam da realno procijenite svoje šanse. Dan je kao stvoren za romantična uzbuđenja.

SRETNI BROJEVI:

11, 22, 28 ,34, 38

RIBE

19.2.-20.3.

Pozitivni duh donosi skladne intimne odnose

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Od ovog tjedna postat ćete mnogo vedriji i bolje raspoloženi, što će nesumnjivo imati povoljan utjecaj i na vaše intimne odnose. Voljeni će biti ugodno iznenađen vašim pozitivnim duhom pa će svaki slobodni trenutak provoditi u vašem društvu. Svakodnevicu ćete osvježiti zajedničkim izlascima, posjećivanjem muzeja i kazališta te susretanjem s prijateljima, no nećete zanemariti ni intimno druženje u svoja četiri zida. Samci koji teže za pažnjom mogli bi je pronaći u nekome koga su dosad promatrali samo prijateljskim očima. Nećete moći ignorirati privlačnost koja vas veže.

VAŠ PARTNER: Ako ste zaljubljeni u Djevicu, njezine česte promjene raspoloženja i uzrujavanje oko sitnica unijet će nemir u vaš odnos. Ne nasjedajte na njezine provokacije.

POSAO I NOVAC: Održavat ćete ugodne odnose s kolegama i nadređenima. Bit ćete glavni savjetodavac čije će se mišljenje cijeniti, a nerijetko ćete pomagati drugima i nauštrb sebe. Pripazite da vas netko ne iskoristi. Ako ste student ili polaznik tečaja, prionite na učenje. Rad na sebi i usavršavanje vještina otvorit će vam nova vrata.

ZDRAVLJE: Planetarni utjecaji ulit će vam dovoljno energije za suočavanje sa svakodnevnim obavezama, iako biste koncem tjedna trebali malo usporiti. Budite oprezni s alkoholom, osobito ako uzimate lijekove.

DAN ZA AKCIJU: U subotu skupite hrabrost i priđite onome tko vam je osvojio srce. Preuzimanje inicijative će vam se isplatiti. Vezani, riješite nagomilane probleme u vezi iskrenim razgovorom. U slobodno vrijeme bavite se sportom i rekreacijom.

SRETNI BROJEVI:

3, 16, 28, 35, 72

Tjedni impulsi

Planetarni utjecaji pobrinut će se da ovaj tjedan bude obilježen zanimljivim događajima. Porast će želja za zabavom i druženjem, a komunikacija među ljudima će se poboljšati. Ljubavni parovi osvijestit će potrebu za pripadanjem i sigurnošću, emocionalnom i materijalnom. Mnogi će parovi osjetiti poriv za ozakonjenjem veze ili će započeti zajednički život. Porast ambicioznosti i želja za uspjehom potaknut će vas na naporan rad, a oni koji ozbiljno shvaćaju obaveze i spremni su na žrtve i odricanja bit će prikladno nagrađeni. Novčana i materijalna pitanja bit će u središtu zanimanja, a kupoprodaja dionica i druge investicije donijet će financijsku dobit

Mjesečev hod

Mjesec u Lavu

Od subote 23. 1. u 20:21 do utorka 26. 1. u 4:45

Zdravlje – tijelo

Potreba za dotjerivanjem i uljepšavanjem. Učestali posjeti kozmetičkim salonima i kupovanje nove odjeće. Izbjegavanje napornih tjelesnih aktivnosti.

Osjećaji – ljubav

Buđenje strasti i romantike u intimnim odnosima. Uživanje u flertu i zavođenju i ljubav na prvi pogled. Pretjerana očekivanja dovode do razočarenja.

Posao - karijera

Naglašena ambicioznost i želja za slavom potiču na naporan rad. Uspjeh u poslovima umjetničke prirode, kao i u svima koji se odvijaju pred očima javnosti.

Mjesec u Djevici

Od utorka 26. 1. u 4:46 do četvrtka 28. 1. u 15:59

Zdravlje – tijelo

Zabrinutost oko zdravlja i preuveličavanje simptoma. Nezadovoljstvo izgledom, pretjerana samokritičnost. Povoljno za uvođenje zdravijih životnih navika.

Osjećaji – ljubav

Povučenost i rezerviranost u intimnim odnosima. Strah od promjena i razbijanja rutine dovodi do problema u odnosima. Sklonost pretjeranom analiziranju sitnica.

Posao - karijera

Marljiv i odgovoran odnos prema radnim zadacima. Dobra organizacija i požrtvovnost dovode do uspjeha. Povoljno za započinjanje novog posla ili projekta.

Mjesec u Vagi

Od četvrtka 28. 1. u 16:00 do nedjelje 31. 1. u 4:50

Zdravlje – tijelo

Hedonistički način života i prepuštanje svim životnim zadovoljstvima. Lijenost i izbjegavanje tjelesne aktivnosti. Poriv za dotjerivanjem i kupovanjem lijepe odjeće.

Osjećaji – ljubav

Potreba za zajedništvom i strah od samoće. Zaljubljivost i želja za pažnjom, uživanje u zavođenju i flertu. Ovisnost o drugima i nemogućnost donošenja odluka.

Posao - karijera

Timski rad donosi uspješne rezultate. Skladni odnosi s kolegama i nadređenima, povoljno za vođenje pregovora. Manjak ambicije i nespremnost na naporan rad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:12