TJEDNI HOROSKOP

OSOBITO DRAMATIČNA BIT ĆE SREDINA TJEDNA Evo kome se zvijezde smiješe do nedjelje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.07.2016. u 13:22

An illustration of the planets of our solar system.
Christos Georghiou / iStock

Tjedan će obilježiti i velika mobilnost i intenzivna komunikacija

Prvi tjedan vladavine Lava proteći će pod izrazitom dominacijom tog vatrenog znaka. Planetarni su kontakti brojni, markantni, proturječni. S jedne strane govore o snazi emocija, ljubavi i potrebi za skladnim okruženjem, dok s druge potiču destrukciju, manipulaciju, produbljivanje sukoba.

Osobito dramatična bit će sredina tjedna – srijeda i četvrtak, kad će dominirati tvrdoglavost, materijalni interesi i želja za posjedovanjem. Diplomatski rječnik mogao bi ustuknuti pred govorom mržnje, isticanjem ega i oštrim verbalnim obračunima. Tjedan će obilježiti i velika mobilnost, živa medijska aktivnost te intenzivna komunikacija. Riječi bi se mogle pokazati kao ubojito oružje pa pazite što govorite i pišete.

 

Mjesečev hod  

 

Mjesec u Ovnu

Od nedjelje, 24. 7. u 14:34 do utorka, 26. 7. u 17:38

Zdravlje – tijelo

Posjetite zubara ili okulista, vodite računa o zaštiti očiju i glave od štetnih utjecaja. Treba izbjegavati rizične aktivnosti i voditi računa o sigurnom seksu.

 

Osjećaji – ljubav

Novi ljubavni počeci počivat će na snažnoj erotskoj privlačnosti, dok će se u postojećim vezama razbuktati strast začinjena ljubomorom i provokacijama.

 

Posao – karijera

Ambicija, prodornost, potreba da se iskorači iz postojećih okvira. Kad su u pitanju dugoročni poslovi, nagle reakcije zamijenite promišljenim planiranjem.

 

 

Mjesec u Biku

Od utorka, 26. 7. u 17:39 do četvrtka, 28. 7. u 20:17

Zdravlje – tijelo

Usmjerite se na poboljšanje prehrane. Iz prehrane izbacite slatkiše i fast-food, a koristite što više ribe, plodova mora te sezonskog voća i povrća.

 

Osjećaji – ljubav

Odluke će se donositi u nastupu snažnih emocija, ljutnje ili povrijeđenog ega, a njihove posljedice moći će se sagledati tek kad se strasti stišaju.

 

Posao – karijera

Usmjerite se na rješavanje financijskih pitanja, kupovinu i trgovinu, planiranje putovanja ili ljetovanja. Mogući su povećani izdaci i nepredviđeni troškovi.

 

 

Mjesec u Blizancima

Od četvrtka, 28. 7. u 20:18 do subote, 30. 7. u 23:09

Zdravlje – tijelo

Obratite pažnju na ruke i noge, otiđite na manikuru i pedikuru. Višak kalorija trebalo bi  sagorjeti plivanjem i pojačanom tjelesnom aktivnošću.

 

Osjećaji – ljubav

Raspoloženje je promjenjivo, emocije nestabilne, interesi pomalo površni. Bračni i obiteljski sklad remete flert, zavođenje i želja za intenzivnim iskustvima.

 

Posao - karijera

Naglasak je na intelektualnim i motoričkim sposobnosti, fleksibilnosti i dobrim idejama. Spretnost, snalažljivost i istraživački duh vode do poslovnog uspjeha.

 

Detaljan tjedni horoskop po znakovima pročitajte OVDJE.

 

SRETAN ROĐENDAN!

 

* Sandra Bullock, 27. 7. 1966.

* Fernando Alonso, 29. 7. 1981.

* Lisa Kudrow, 30. 7. 1963.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo