TJEDNI HOROSKOP

OSOBITO DRAMATIČNA BIT ĆE SREDINA TJEDNA Evo kome se zvijezde smiješe do nedjelje

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 25.07.2016. u 13:22

 • Christos Georghiou / iStock

  Tjedan će obilježiti i velika mobilnost i intenzivna komunikacija

  Prvi tjedan vladavine Lava proteći će pod izrazitom dominacijom tog vatrenog znaka. Planetarni su kontakti brojni, markantni, proturječni. S jedne strane govore o snazi emocija, ljubavi i potrebi za skladnim okruženjem, dok s druge potiču destrukciju, manipulaciju, produbljivanje sukoba.

  Osobito dramatična bit će sredina tjedna – srijeda i četvrtak, kad će dominirati tvrdoglavost, materijalni interesi i želja za posjedovanjem. Diplomatski rječnik mogao bi ustuknuti pred govorom mržnje, isticanjem ega i oštrim verbalnim obračunima. Tjedan će obilježiti i velika mobilnost, živa medijska aktivnost te intenzivna komunikacija. Riječi bi se mogle pokazati kao ubojito oružje pa pazite što govorite i pišete.

   

  Mjesečev hod  

   

  Mjesec u Ovnu

  Od nedjelje, 24. 7. u 14:34 do utorka, 26. 7. u 17:38

  Zdravlje – tijelo

  Posjetite zubara ili okulista, vodite računa o zaštiti očiju i glave od štetnih utjecaja. Treba izbjegavati rizične aktivnosti i voditi računa o sigurnom seksu.

   

  Osjećaji – ljubav

  Novi ljubavni počeci počivat će na snažnoj erotskoj privlačnosti, dok će se u postojećim vezama razbuktati strast začinjena ljubomorom i provokacijama.

   

  Posao – karijera

  Ambicija, prodornost, potreba da se iskorači iz postojećih okvira. Kad su u pitanju dugoročni poslovi, nagle reakcije zamijenite promišljenim planiranjem.

   

   

  Mjesec u Biku

  Od utorka, 26. 7. u 17:39 do četvrtka, 28. 7. u 20:17

  Zdravlje – tijelo

  Usmjerite se na poboljšanje prehrane. Iz prehrane izbacite slatkiše i fast-food, a koristite što više ribe, plodova mora te sezonskog voća i povrća.

   

  Osjećaji – ljubav

  Odluke će se donositi u nastupu snažnih emocija, ljutnje ili povrijeđenog ega, a njihove posljedice moći će se sagledati tek kad se strasti stišaju.

   

  Posao – karijera

  Usmjerite se na rješavanje financijskih pitanja, kupovinu i trgovinu, planiranje putovanja ili ljetovanja. Mogući su povećani izdaci i nepredviđeni troškovi.

   

   

  Mjesec u Blizancima

  Od četvrtka, 28. 7. u 20:18 do subote, 30. 7. u 23:09

  Zdravlje – tijelo

  Obratite pažnju na ruke i noge, otiđite na manikuru i pedikuru. Višak kalorija trebalo bi  sagorjeti plivanjem i pojačanom tjelesnom aktivnošću.

   

  Osjećaji – ljubav

  Raspoloženje je promjenjivo, emocije nestabilne, interesi pomalo površni. Bračni i obiteljski sklad remete flert, zavođenje i želja za intenzivnim iskustvima.

   

  Posao - karijera

  Naglasak je na intelektualnim i motoričkim sposobnosti, fleksibilnosti i dobrim idejama. Spretnost, snalažljivost i istraživački duh vode do poslovnog uspjeha.

   

  Detaljan tjedni horoskop po znakovima pročitajte OVDJE.

   

  SRETAN ROĐENDAN!

   

  * Sandra Bullock, 27. 7. 1966.

  * Fernando Alonso, 29. 7. 1981.

  * Lisa Kudrow, 30. 7. 1963.

  Izdvajamo