PRAVA ISTINA

ŽELITE DOZNATI ŠTO VAS ČEKA DO KRAJA TJEDNA? Najdetaljniji i najtočniji horoskop otkriva kako ćete ući u 2016.

OVAN

21.3.- 20.4.

Ljubavna previranja u novogodišnjoj noći

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Čak i kada nemate nikakvog razloga, vješto pronalazite povod za sukobe i rasprave. Na krivi način pokazujete strast, pažnju partnera privlačite negativnostima, a nakon svađe očekujete strastvene zagrljaje. Na taj način od voljene osobe sigurno nećete dobiti ono što želite, pa promijenite taktiku! Tvrdoglavost i nepredvidivost isplatit će vam se jedino ako želite zavesti osobu koja je slična vama. Tako će vaše provokacije donijeti strastvene zagrljaje, ali i jako napete trenutke u vašem odnosu. Nemojte svojom silinom pokvariti novogodišnju noć!

VAŠ PARTNER: Strijelac može postati vaša nova ljubav ako ste slobodni. Između vas postoji snažna privlačnost, ali i primamljiva nestalnost.

POSAO I NOVAC: Neprestano razmišljate o novim projektima i tražite prilike za dokazivanje. Teško možete savladati svoju potrebu da se namećete i pokušavate preuzeti dominaciju u radnoj sredini. Ako se pri tome zamjerite osobi koja je na boljem položaju od vas, nećete ostvariti svoje ambicije. Morate više cijeniti tuđi uspjeh i priznati tuđe poslovne zasluge!

ZDRAVLJE: Zanemarujete osjećaj umora, upornu prehladu ili upalne procese u svom organizmu. Slavljenička atmosfera daje vam za pravo da uživate u hrani, piću i ljenčarenju, a to se loše odražava na vaše zdravlje. Neka vama novogodišnja odluka bude zdrav život ili barem posjet liječniku!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti puni optimizma i odlično raspoloženi. To je prilika da u posljednjem trenutku organizirate novogodišnju proslavu, da okupite prijatelje i predložite neki originalan način zabave.

SRETNI BROJEVI:

12 , 17 , 34 , 51 , 68

BIK

21.4.- 21.5.

Nove ljubavne prilike i dobro raspoloženje

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Svjesni ste svoje privlačnosti, osjećate se zavodljivo i ako niste u vezi, otvoreno tražite ljubavnog partnera. Vaša očekivanja rastu ako ste pozvani na zanimljivu novogodišnju proslavu ili vidite mogućnost da u ovim danima upoznate nove osobe. Spremnost da se brzo upustite u ljubavnu vezu s osobom koju ne poznajete dovoljno donijet će vam uzbuđenje, ali i moguće probleme. Nakon burnog dočeka Nove godine nastupit će trenuci rastrežnjenja i jasnog sagledavanja situacije.

VAŠ PARTNER: Očarani ste Vagom, njenim izgledom, načinom komunikacije i nastupom. Ipak, to nije dovoljno za ljubavnu vezu koja će trajati i postati stabilna.

POSAO I NOVAC: Ako u ovim danima planirate dovršiti neke obaveze ili određene poslovne projekte, nećete biti uspješni i nećete ispuniti vlastita očekivanja. Ležerna atmosfera, nezainteresirani suradnici i nedostatak koncentracije ometat će vas u planovima. Sve to će proći bez posljedica, jedino ćete vi u Novu godinu ući s teretom nedovršenih poslova.

ZDRAVLJE: Ne trudite se suzbiti loše navike, popuštate si i mislite kako ćete se nakon blagdana lako vratiti u uobičajenu formu. To je velika zabluda koja će vam sasvim sigurno donijeti nekoliko nepotrebnih kilograma, probleme s uskom odjećom, nezadovoljstvo izgledom i osjećaj tromosti.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak ćete biti u savršenom raspoloženju za proslavu i zabavu. Potrudite se da izgledate besprijekorno, opustite se, svaku situaciju ili osobu dočekajte s dobrim raspoloženjem i iskrenim osmijehom.

SRETNI BROJEVI:

6 , 24 , 44 , 62 , 87

BLIZANCI

22.5. - 21.6.

Uživajte u skladnom obiteljskom ozračju

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Ne sudjelujete u euforiji oko novogodišnje proslave. Maštate o tihom i mirnom mjestu na kojem ćete s voljenom osobom uživati u trenucima opuštenosti i zadovoljstva. Nemojte dozvoliti da vas partner nagovori na nešto što vam ne odgovara. Nježno, ali uporno ustrajte na svojim željama, poslužite se uvjerljivim argumentima da dobijete ono što želite. Prvi dan Nove godine bit će vam posebno lijep i ugodan, a partner će vam napokon priznati da ste sjajno osmislili novogodišnju proslavu. Vaša veza postaje sve kvalitetnija i bolja, a vi sve sigurniji u partnera i vašu ljubav!

VAŠ PARTNER: Ako vam je Vodenjak blizak prijatelj, ljubavni partner ili osoba koju želite osvojiti, nemojte se obeshrabriti njegovim distanciranim ponašanjem!

POSAO I NOVAC: Nemirni ste i buntovni, nezadovoljni ste svojim poslovnim postignućima i želite nove prilike u poslu. Osim lagane frustracije koju osjećate, muči vas i financijska nesigurnost. Sada nije najbolje vrijeme za velike planove i stvaranje nove poslovne strategije jer niste dovoljno objektivni. Ne razmišljate o poslu!

ZDRAVLJE: Najbolji način da obnovite energiju i osjećate se dobro je da usporite životni ritam, ne izlažite se nepotrebnim stresovima i ne ulazite u rasprave koje će vas uznemiriti. Izazove na radnom mjestu ili s bliskim osobama početkom tjedna nemojte pretvoriti u veliki problem.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete biti pomirljivi. Pravi je trenutak da popravite odnose u radnoj sredini i ponovo dobijete naklonost suradnika.

SRETNI BROJEVI:

7 , 26 , 43 , 50 , 91

RAK

22.6. - 22.7.

Savladajte loše misli, zabavite se i opustite

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Previše ste usmjereni na voljenu osobu. Pomno pratite svaku izjavu i postupak partnera, ali sve tumačite na krivi način. Umjesto da u postupcima partnera vidite pažnju i ljubav, vi ste nepovjerljivi i na pomalo provokativan način reagirate na ono što partner čini za vas. Početak tjedna može vam donijeti buran sukob zbog obiteljskih obaveza ili neusklađenih dogovora za slobodno vrijeme. Ako se ne zaustavite na vrijeme, ozbiljno ćete naljutiti partnera. Novogodišnja noć je prilika da se iskupite za svoje nepredvidivo i neracionalno ponašanje. Budite iskreni u komplimentiranju!

VAŠ PARTNER: Vaga vas izbacuje iz takta i u vama izaziva ljutnju čak i kada ne čini ništa što ima veze s vama. Ostanite objektivni, izbjegavajte svađu!

POSAO I NOVAC: Nemate puno obaveza u ovim danima, ali se ipak ne možete opustiti i prepoznati dobre strane svoje poslovne situacije. Previše razmišljate o sitnim nepravdama, ne možete zaboraviti pogreške suradnika, zamjerate svaku sitnicu i preuveličavate. Obuzdajte se, ne upuštajte se u rasprave!

ZDRAVLJE: Ako želite iskoristiti slobodno vrijeme i obnoviti svoju energiju, prije svega se trebate opustiti. Razmišljanje o problemima, poslu, novcima ili sumnjičenje partnera oduzima vam puno energije. Svoje misli usmjerite na dobre stvari koje postoje u vašem životu, zabavite se i uživajte!

DAN ZA AKCIJU: Utorak je dan kada je najbolje da ne krećete u akciju. Bit ćete previše konfliktni, nespremni za suradnju i jako napeti. Odgodite važnije susrete i obaveze, izbjegavajte aktivnosti koje vam oduzimaju puno energije.

SRETNI BROJEVI:

9, 27 , 41 , 59 , 66

LAV

23.7. - 22.8.

Puni optimizma i poleta u Novu godinu

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Vjerujete u svoju ljubavnu sreću, otvoreni ste i pristupačni ako ste slobodni. Zbog zanimljivog nastupa i privlačnog izgleda bit ćete zapaženi i iskreno ćete uživati u komplimentima. Ako je oko vas više osoba koje su vam zanimljive i privlačne, početkom tjedna se možete naći u pomalo neugodnoj situaciji. Drugi previše pričaju o vama, pa će neke neistinite priče utjecati na razvoj odnosa s osobom koja vam je najzanimljivija. Ne opravdavajte se, samo budite iskreni i brzo ćete riješiti sve nesporazume. Ako ste u braku ili vezi, u Novu godinu ćete ući jako sretni, u zagrljaju partnera!

VAŠ PARTNER: Ako u ovim danima upoznate Vodenjaka, brzo ćete se zainteresirati za njega i stvorit ćete zanimljiv odnos. Još ne možete biti sigurni da se radi o ljubavi!

POSAO I NOVAC: Spremni ste na nove poslovne izazove, očekujete da će vam nova godina donijeti zanimljive mogućnosti, ali povremeno osjećate nesigurnost. Podrška bliskih osoba ili suradnika bit će vam od velike važnosti u nadolazećim projektima, pa razmislite s kim lako surađujete i postižete dobre rezultate.

ZDRAVLJE: Želite privlačno izgledati, želite biti u dobroj kondiciji i želite se dobro osjećati u svom tijelu. Ipak, još uvijek niste spremni na ozbiljniji u promjenu loših navika. Izbjegavajte predugo zadržavanje u zatvorenom prostoru, pronađite vrijeme za šetnju i naravno, ne pretjerujte s hranom i pićem!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu odvojite vrijeme za sebe. Posjetite frizera, kozmetičara ili dogovorite termin za masažu. Kupovina garderobe ili kozmetike popravit će vaše raspoloženje!

SRETNI BROJEVI:

12 , 20 , 35 , 49 , 77

DJEVICA

23.8. - 22.9.

Vjerujte u partnera i svoje ljubavne odluke

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Nalazite li se na početku nove ljubavne veze, nakon prvotnog zanosa sada se suočavate s brojnim nesigurnostima. Partner od vas očekuje da s njim dijelite svoje misli i osjećaje, svakodnevne navike i sitne užitke, ali vi niste dovoljno opušteni za to. Shvatit ćete da partner postaje ozbiljan dio vašeg života kada vidite puno njegovih stvari u svom domu, kada vas upozna s roditeljima i najboljim prijateljima. Ako prihvatite ono što partner čini za vas, vaša veza će postati bolja, a povjerenje će porasti. Ne usporavajte razvoj odnosa!

VAŠ PARTNER: Škorpion će vas oduševiti svojom snagom, ali ćete se uz njega osjećati nesigurno i zbunjeno. Ako to ne dozvolite, on ne može utjecati na vas!

POSAO I NOVAC: Zabrinuti ste oko plaćanja svojih dugova, previše razmišljate o svojoj financijskoj situaciji. Dodatni troškovi sada vas previše plaše i uznemiruju. Ako izostanu očekivani bonusi na radnom mjestu, napravit ćete veliku priču od toga i to proglasiti ogromnom nepravdom. Ne pretjerujte!

ZDRAVLJE: Više slobodnog vremena i manje stresa sada će odlično djelovati na vašu psihofizičku ravnotežu. Ako možete produžiti slobodno vrijeme i isplanirati kraći odmor, učinit ćete najbolju stvar za sebe. Već u prvim danima nove godine ćete osjetiti porast energije i poboljšanje raspoloženja!

DAN ZA AKCIJU: Subota je vaš dan za zabavu i uzbudljive događaje. Nakon burne novogodišnje proslave ćete imati osjećaj da ste zaista okrenuli novu stranicu u svom životu i spremno ćete prihvaćati sva ugodna iznenađenja i lijepe trenutke.

SRETNI BROJEVI:

14 , 30 , 52 , 66 , 97

VAGA

23.9. - 22.10.

Akumulirani stres utječe na vaše odnose

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Teško se rješavate nagomilanog stresa i to se loše odražava na sve vaše odnose. Osim vaše napetosti i osobe s kojima ste bliski imaju određene probleme, pa možete očekivati česte nesporazume ili neočekivane reakcije. Naravno, to ćete zbog svoje osjetljivosti proživljavati previše burno i često ćete se osjećati povrijeđeno. Partner ne sudjeluje u obiteljskim obavezama, imate osjećaj da je sve na vama i sada ćete zbog toga otvoreno prigovarati. U novu godinu ćete ući s velikim odlukama o promjenama u ljubavnom životu, ali će se malo stvar dogoditi onako kako planirate i očekujete!

VAŠ PARTNER: Neočekivan i prilično neugodan sukob s Jarcem može produbiti i učvrstiti vaš odnos ako ste spremni na otvoreno i iskreno rješavanje problema!

POSAO I NOVAC: Pred vama se otvaraju mnoge nove mogućnosti u poslu, ali niste dovoljno organizirani da ih dobro iskoristite. Zbog toga ćete osjećati napetost i u trenucima opuštanja, previše ćete razmišljati o poslu i o onome što vas očekuje. Za sada ne možete utjecati na situaciju, pa se prilagodite i ne brinite bez konkretnog razloga!

ZDRAVLJE: Ako mislite da ste žrtva okolnosti i da ne možete puno učiniti za poboljšanje svog života, pravi je trenutak da napustite tako negativne stavove. Smiren i uredan način života može vam pružiti dobru osnovu za ostvarenje mnogih ciljeva. DAN ZA AKCIJU: U srijedu se posvetite planiranju i organiziranju novogodišnje proslave. Bit će dovoljno da uredite svoj životni prostor i osmislite zanimljiv jelovnik za doček Nove godine. Dobro društvo će se pojaviti bez vašeg poziva!

SRETNI BROJEVI:

7 , 19 , 36 , 51 , 71

ŠKORPION

23.10. - 21.11.

Zadovoljni ste godinom koja je na izmaku

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Vaš interes za osvajanje osobe koja vam neprestano izmiče će se smanjiti, postat ćete realniji u ljubavi. Ako ste imali planove o burnom dočeku Nove godine i scenarij u kojem ćete osvojiti neosvojivu osobu uz pomoć alkohola i opuštene atmosfere, shvatit ćete da je to krivi put. Nije potrebno da se dokazujete i nadmećete s osobom koja vam je privlačna. Promijenit ćete taktiku, manje ćete provocirati i iskrenije odgovarati na direktna pitanja. To će vas približiti stvaranju prave ljubavne bliskosti, pa ćete u novogodišnjoj noći ipak završiti u strastvenom zagrljaju osobe koju želite!

VAŠ PARTNER: Riba vam je neodoljivo privlačna, ali uopće ne možete razumjeti njeno ponašanje i igru toplo -hladnog.

POSAO I NOVAC: Iza vas je godina u kojoj ste na dobar način ostvarivali svoje poslovne ciljeve i pred sebe postavili neke nove izazove. Razmišljate dugoročno, ne zamarate se sitnicama i imate sasvim jasnu viziju svojih budućih poslovnih aktivnosti .Očekujete puno rada, ali i puno uspjeha i sasvim sigurno ste u pravu!

ZDRAVLJE: U novoj godini ćete se bez velikog napora vratiti zdravoj rutini i životnom ritmu koji vam odgovara. Slobodno iskoristiti blagdansko vrijeme za uživanje u omiljenoj hrani i pićima, dovoljno spavajte, razmazite se i ugađajte si. Nećete prekoračiti granicu, zaista ćete se opustiti i uživati!

DAN ZA AKCIJU: Srijeda će vam donijeti neobičan izazov u odnosu s jednom bliskom osobom. Savladajte svoj oštar jezik, ispričajte se ako je potrebno jer ćete na taj način najbezbolnije riješiti neugodnu situaciju .

SRETNI BROJEVI:

4 , 23 , 38 , 55 , 74

STRIJELAC

22.11 - 21.12.

Povratkom optimizma širite dobru atmosferu

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Nakon dužeg razdoblja zatvorenosti i emotivne nedostupnosti, ponovo ste otvoreni, iskreni i spremni na suradnju s voljenom osobom. Postat ćete jako pažljivi, iznenađivat ćete sitnicama, lijepim gestama i komplimentima. Ne želite priznati, ali partner zauzima jako važno mjesto u vašem životu, ne želite da se vaš odnos promijeni. U novu godinu ćete ući s velikim ljubavnim optimizmom, spontano ćete partneru govoriti prave riječi i trudit ćete se da vaš odnos ponovo postane blizak i iskren.

VAŠ PARTNER: Vaga se trudi oko vas, možda vas pokušava zavesti, a možda želi imati neke koristi od vas. Ne podcjenjujte njenu inteligenciju i njen šarm!

POSAO I NOVAC: Osjećate da će se okolnosti na vašem radnom mjestu promijeniti ili za to imate sasvim konkretne najave. To ćete pozdraviti s olakšanjem, očekivat ćete da se uvjeti rada za vas poboljšaju. Suzdržite se od previše otvorenog pokazivanja oduševljenja jer nemate sve potrebne informacije, a i možete se zamjeriti nekim suradnicima zbog svojih stavova.

ZDRAVLJE: Izlazite iz manje emotivne krize, ponovo na svijet gledate s vedrinom i vjerujete u dobre mogućnosti. To će vam pomoći da brzo obnovite svoju energiju i osjećate se dobro. Ipak, zadržite disciplinu. Nesanica izaziva nemir, a nemir novu nesanicu, prekinite taj začarani krug!

DAN ZA AKCIJU: Prvi dan nove godine bit će vam izvrstan! Osjećat ćete se kao da ste se probudili iz ružnog sna i napokon ugledali svijetlost. Dan ispunite susretima s prijateljima i osobama koje volite .

SRETNI BROJEVI:

11 , 25 , 47 , 68 , 84

JARAC

22.12. - 20.1.

Poslovne odnose ćete popraviti opuštenošću

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Nakon mnogih pokušaja da shvatite postupke partnera i otkrijete što osjeća prema vama, sada ćete se umoriti od tajnovitosti i nedorečenosti u vašem odnosu. Jednostavno ćete prestati reagirati na sitne provokacije partnera, nećete se zabrinjavati za vaš odnos i opustit ćete se. Zbog toga će vam sve djelovati lakše, ali će vaš partner postati zabrinut. Vaše neobične igre za nadmoć kvare sklad i smanjuju povjerenje. Iako to znate, ne možete napustiti svoju nesigurnost. U novogodišnjoj noći se možete zaljubiti!

VAŠ PARTNER: Još uvijek ne možete biti ravnodušni prema provokativnom, bučnom i po vašem mišljenju, neodgovornom Ovnu. Ne dozvolite da vas isprovocira!

POSAO I NOVAC: Osoba s kojom ste dobro surađivali tijekom godine iznenadit će vas lijepom gestom ili originalnim poklonom. To će vas zbuniti jer vi niste spremni na takav način pokazati svoju zahvalnost i ojačati poslovne odnose. Napustite svoje formalno ponašanje, suradnicima dozvolite da vas bolje upoznaju i sasvim sigurno će vam na radnom mjestu biti zanimljivije.

ZDRAVLJE: Teško usmjeravate svoje misli pa se često i nepotrebno brinete zbog stvari koje se i tako neće dogoditi. To će popustiti u prvim danima nove godine. Slobodne dane iskoristite za dugo spavanje, ali i za optimalnu fizičku aktivnost.

DAN ZA AKCIJU: U utorak ne pokušavajte promijeniti planove za novogodišnju proslavu, ne izbjegavajte istinu pred partnerom ili prijateljima, savladajte unutrašnji impuls da napravite nešto neobično .Naspavajte se!

SRETNI BROJEVI:

12 , 17 , 26 , 47 , 53

VODENJAK

21.1. - 18.2.

Okupite prijatelje u svom domu na proslavi

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Vaša potreba da kontrolirate partnera popušta, iskreniji ste, otvoreno govorite ono što mislite i osjećate. Shvatit ćete da zajedničkim naporima možete lakše riješiti mnoge probleme, pa ćete izbjegavati konflikte i prilagođavat ćete se željama partnera. Takva promjena u stavu donijet će vam ugodne trenutke s voljenom osobom, lakše ćete se dogovarati oko zajedničkih aktivnosti i bez puno napora ćete organizirati novogodišnju proslavu u svom domu. Vaš će se odnos u velikoj mjeri približiti onome što želite u ljubavi, vaše nezadovoljstvo će se smanjiti, bit ćete sretniji i puno mirniji.

VAŠ PARTNER: Druženje sa Strijelcem potiče vašu maštu, donosi vam lijepe trenutke i ugodna iznenađenja. Početak nove ljubavne veze!?!?

POSAO I NOVAC: Vjerujete da vam nova godina donosi bolje poslovne mogućnosti ili nove prilike u poslu. To će vam pomoći da se ne ljutite zbog svoje trenutne situacije i da zaboravite loša iskustva. Ako želite napredovanje ili promjenu u svom poslovnom životu, morate imati jasne ciljeve i na razumljiv način ih prenijeti drugima!

ZDRAVLJE: Zainteresirani ste za zdravu prehranu i birane namirnice pa ćete dosljedno izbjegavati sva blagdanska iskušenja. Uobičajenu masnu i tešku hranu zamijenit ćete jednostavnim obrocima i previše žustro ćete kritizirati one koji ne slijede vaš svijetli primjer. Pritom ne budite naporni!

DAN ZA AKCIJU: Ako u srijedu dobijete ideju da organizirate novogodišnju proslavu u svom domu, slijedite svoj impuls. Previše razmišljanja i organiziranja neće dati ništa bolje rezultate od spontanih i kreativnih rješenja!

SRETNI BROJEVI:

8 , 18 , 31 , 56 , 91

RIBE

19.2. - 20.3.

Želje vezane uz posao, zaradu i karijeru

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Otvorite svoj um i svoje srce pa ćete bez puno problema pogađati želje partnera i osoba koje volite. To vam sada donosi puno zadovoljstva i ispunjava vas posebnom srećom. Osim partneru, puno vremena i pažnje ćete posvećivati prijateljima ili osobama koje od vas trebaju pomoć. Postići ćete odličnu emotivnu ravnotežu, ali će vas krajem tjedna određene osobe malo razočarati ili rastužiti. Shvatit ćete da vaša naivnost i spremnost da druge stavite ispred svojih potreba nije uvijek najpametniji potez. Partner će imati razumijevanjem i pružit će vam utjehu.

VAŠ PARTNER: Djevica će vam pomoći da se objektivno suočite sa svojim slabostima. Ako je to vaš bračni partner, dat će vam izvrsne savjete.

POSAO I NOVAC: Stvarate nove želje vezane uz posao i karijeru. Najveća novogodišnja želja za vas je promjena posla ili nova poslovna mogućnost koja će vam omogućiti da u potpunosti koristite svoja znanja i vještine. To jasno dajte do znanja prijateljima i svim osobama koje vam mogu u tome pomoći. Vrlo brzo ćete ostvariti svoje želje i pokrenuti se iz dosadne rutine.

ZDRAVLJE: Optimistični ste i spremni na nova iskustva, imate dovoljno energije i otvoreni ste za promjene. Pozitivni stavovi pomoći će vam da usvojite nove navike i na dobar način promijenite svakodnevni ritam. Povećana potreba za snom i odmorom javit će se u prvim danima nove godine.

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak dogovorite novogodišnju proslavu, uskladite želje s partnerom, dogovorite se s prijateljima. Prihvatite neočekivan poziv za zanimljiv doček Nove godine i nabavite potrebnu garderobu.

SRETNI BROJEVI:

5 , 24 , 37 , 45 , 90

Mjesečev hod

Mjesec u Lavu

Od nedjelje, 27. 12. u 11:32 do utorka, 29. 12. u 19:58

Zdravlje - tijelo

Povećan interes za besprijekoran izgled, uljepšavanje, zdrave stilove života, ponos zbog dobrog izgleda i kondicije. Nesklonost većim fizičkim naporima i sportu.

Osjećaji - ljubav

Dramatičan, romantičan pogledi na ljubavne odnose. Stav da fatalna ljubav mijenja život može donijeti razočarenje ili otežati odnose koji se postepeno razvijaju.

Posao - karijera

Prevelika potreba za priznanjem, želja za isticanjem, uspjehom i slavom. Povoljno za poslove pred očima javnosti, za umjetnost i glumu. Predanost poslu.

Mjesec u Djevici

Od utorka, 29. 12. u 19:59 do petka, 1. 1. u 07:41

Zdravlje - tijelo

Robovanje zdravim navikama, kompleksi zbog izgleda, nedovoljna sigurnost u nastupu, neprihvaćanje vlastitog tijela. Pretjerana briga za zdravlje.

Osjećaji - ljubav

Suzdržanost, nepovjerenje i zatvorenost mogu se naglo pretvoriti u previše dramatično pokazivanje osjećaja. Neumjerene ljubavne želje, nestrpljenje u novim odnosima.

Posao - karijera

Dobra organizacija posla, spremnost na žrtve zbog uspjeha i karijere, nedovoljna probitačnost. Sposobnost za prepoznavanje isplativih poslovnih projekata.

Mjesec u Vagi

Od petka, 1. 1. u 07:42 do nedjelje, 3. 1. u 20:36

Zdravlje - tijelo

Umjerenost, ali upornost u stvaranju dobre kondicije i poželjnog izgleda. Sklonost fizičkim užitcima, ali i lijenosti ili izbjegavanju većih napora.

Osjećaji - ljubav

Spretno zavođenje, iskreni komplimenti, nježnost, pažnja i briga za voljenu osobu. U slučaju ljubavnog razočarenja ili odbijanja do izražaja dolaze karakterne slabosti.

Posao - karijera

Idealizacija poslova, nespremnost na borbu i trud za postizanje ciljeva. Rad u timu donosi dobre rezultate, skladni odnosi u radnoj sredini smanjuju stres.

Tjedni impulsi

Sredina tjedna donosi povećanu napetost u komunikaciji, nemir zbog nedovršenih poslova ili obaveza za koje nema dovoljno vremena te brige vezane uz novac. Od srijede će atmosfera postati pozitivna, optimistična i opuštena, smanjit će se pritisci vezani uz posao, povećati potreba za zabavom i užitcima. Novogodišnja noć donosi lijepu, svečanu, pozitivnu i opuštenu atmosferu. Prvi dani nove godine mnogima će omogućiti da iz drugačije perspektive sagledaju svoje probleme i pronađu neka nova, originalna rješenja. Tolerancija u bliskim i ljubavnim odnosima pomoći će da se zaborave stare nesuglasice, da se na dobar način obnove odnosi koji su narušeni nerazumijevanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:26