ŠTO KAŽU ZVIJEZDE

ŽELITE ZNATI ŠTO ĆE VAM SE DOGAĐATI SLJEDEĆEG TJEDNA? Ovdje pročitajte najdetaljniji horoskop

OVAN

21.3. - 20.4.

Dopustite si trenutke odmora, opuštanja i tjelesne ugode

Ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Zbunjujući odnos s jednom osobom natjerat će vas da preispitate svoje najdublje osjećaje, razmislite o razlozima zbog kojih ste vezani uz neke osobe ili da zahladite, odnosno učvrstite veze s pojedinim članovima obitelji. Ako ste u razdoblju osjećajnog sklada trebat će vam više vremena za sebe, odmor i opuštanje. Bit ćete odsutni, u svom svijetu i skloni razmišljanju u tišini. Osjećaj povezanosti i bliskosti tjera vas da razmišljate o osobi koju ne poznajete dovoljno. Pronađite razlog za druženje i kavu!

VAŠ PARTNER: Postupci jedne Vage poput melema djeluju na vaše srušene poslovne ambicije. Ona zna izabrati riječi koje vam podižu samopouzdanje i potiču vas na izbore koje vi izbjegavate, iako znate da su najbolji. Možete joj vjerovati!

POSAO I NOVAC: Prema kraju tjedna možete očekivati puno razgovora o novim projektima koji bi trebali unaprijediti dosadašnji način rada. U nekim stvarima se nećete složiti sa suradnicima. Ne donosite preuranjene zaključke: pričekajte da se promjene dogode, pa tek onda prosuđujte.

ZDRAVLJE: Niste previše usmjereni na svoje zdravlje, ali često osjećate nedostatak energije. Krajem tjedna ćete biti iscrpljeni, podložniji prehladama i osjetljiviji. Odmor u domu i smireniji životni ritam pomoći će vam da prevladate nekoliko lošijih dana.

DAN ZA AKCIJU: U ponedjeljak ćete biti vedri, raspoloženi za šalu i komunikativni. S lakoćom možete obaviti važnije poslovne razgovore, dogovoriti putovanje koje će vas razveseliti, ugodno razgovarati s prijateljima i upoznati nove osobe.

SRETNI BROJEVI:

5, 15, 19, 57, 63

BIK

21.4. - 21.5.

U poslu ste odmjereni, i s puno takta koristite pružene vam prilike

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: U vama se sukobljavaju različiti osjećaji prema osobi koja vam je važna. Možda pokušavate zadržati prijateljski odnos s osobom u koju ste zaljubljeni zbog čega prikrivate svoje osjećaje, ili osjećate naglašenu tjelesnu privlačnost prema osobi koja vam ne odgovara intelektom ni senzibilitetom. U svakom slučaju, sada vam je teško uskladiti svoje ljubavne želje, pa se prilagođavate trenutku. Osjećaj da ste uskraćeni za ljubavnu sreću povremeno će buditi u vama ljutnju ili tugu.

VAŠ PARTNER: Prijateljstvo s Djevicom pomoći će vam da prebrodite nemirne emotivne trenutke. Pouzdajte se u njen razum i dobre savjete!

POSAO I NOVAC: Vaši su planovi jasni, strategija prilagođena okolnostima, ali trenutno ovisite o nepredvidivim okolnostima, odlukama nadređenih osoba koje se prilagođavaju institucijama o kojima oni sami ovise, ili nepouzdanim šefovima čije se mišljenje mijenja iz trenutak u trenutak. S druge strane, upravo vas neizvjesnost i stres potiču da pokažete svoje najbolje strane. Odlično kombinirate, uočavate prilike za zaradu i dobre poslove, ali svoje ideje nemojte iznositi s previše oduševljenja, naročito pred one koje ne poznajete dovoljno.

ZDRAVLJE: Moguće su prolazne poteškoće s mjehurom ili bubrezima. Pijte dovoljno tekućine, a čajevi za pročišćavanje organizma vam mogu pomoći ublažiti simptome. Krajem tjedna energija raste, osjećat ćete se bolje.

DAN ZA AKCIJU: Dobar dan za društvene kontakte je srijeda. Planirajte susret s bliskim prijateljem ili izlazak u društvo. Moguća su zanimljiva poznanstva i neobično dobar provod.

SRETNI BROJEVI:

9, 18 ,44 ,71, 85

BLIZANCI

22.5.-21.6.

Ne vjerujte lažnim obećanjima, realno gledajte na probleme

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Nakon kratkog ljubavnog uzleta i zanosa bez kontrole, u drugoj polovini tjedna morat ćete usporiti. Osjećate da je trenutak da zastanete na trenutak, da analizirate svoje osjećaje, partnera i odnos, osobito ako ste u novoj ljubavnoj vezi. Možda niste svjesni svih razlika koje mogu otežati vaš odnos ili o njima za sada ne želite previše razmišljati. Umjesto velikih planova, pokušajte u odnosu s voljenom osobom uživati dan po dan, i strpljivo pratite kako se odnos razvija.

VAŠ PARTNER: Obiteljski odnos sa Škorpionom vas uznemiruje. U danima vikenda ukazat će se prilika da kažete svoje mišljenje; učinite to obzirno, vodeći računa o tome da ga ne povrijedite.

POSAO I NOVAC: Skloni ste povjerovati obećanjima koja će se teško ostvariti, osobama koje nisu iskrene ili imaju skrivene motive. U komunikaciji na radnom mjestu budite oprezni, ne otkrivajte povjerljive informacije i nemojte se upuštati u rasprave o temama u koje niste sasvim upućeni. Organizirajte se bolje, i ne kasnite na posao!

ZDRAVLJE: Mogli biste biti zabrinuti za svoje zdravlje ili pridavati preveliku pažnju beznačajnim smetnjama. Ojačajte pozitivne stavove, osvijestite svoje unutarnje resurse, provodite više vrmena u prirodi, tjelesnim aktivnostima ili se posvetite onima koje vas opuštaju. Oslobodite se iracionalnih strahova!

DAN ZA AKCIJU: Neka pitanja vezana uz novac i financije aktivirat će se u utorak, a dobijate ih priliku ostvariti u četvrtak. Racionalnom potrošnjom imat ćete više, ili moći trošiti na ono što vam je potrebnije.

SRETNI BROJEVI:

11, 14 , 50, 55, 61

RAK

22.6.-22.7.

Rađa se snažna tjelesna privlačnost, ali nema intelektualnog sklada

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Svidjet će vam se osoba naglašenih tjelesnih atributa, emotivna, ali i zahtjevna. Zaigrate li samo na kartu seksa, ubrzo ćete uvidjeti da vam takav odnos ne hrani dušu i srce. Krajem tjedna razbacani komadići vašeg ljubavnog mozaika će se posložiti i moći ćete se jasnije odrediti prema ljubavnim zbivanjima. Tome će pridonijeti slučajan razgovor, a možda i film ili knjiga koja će pronaći put do vas.

VAŠ PARTNER: Privlačnost koju ćete osjetiti u blizini Škorpiona potaknut će vas da učinite nešto hrabro i odvažno. Zajednički izlazak u društvu omogućuje vam shvatiti kakav dojam ostavljate jedno na drugoga.

POSAO I NOVAC: Ako niste dosad imali hrabrosti da izložite svoje ideje, dobivate priliku za iskorak. Osjetit ćete da je došao trenutak za prezentaciju planova suradnicima, javnosti ili poslodavcima. Čak i ako niste doradili detalje svojih zamisli, sugovornici u njima prepoznaju potencijal. Razmjena iskustva i znanja s osobama koje cijenite će vas motivirati.

ZDRAVLJE: Osjetit ćete poriv da se aktivnije bavite svojim tijelom i izgledom. Mnogi od vas će početi redovitije vježbati i tako pripremiti tijelo za zimu, a spoznaja da trud kojeg ulažete donosi rezultate daje vam snagu da ustrajete u onome što ste si zacrtali.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu će vas preplaviti osjećaj sigurnosti kojim ćete pobijediti neke strahove. Imate priliku uživati u svojoj privlačnosti i zavodljivosti. Možda niste svjesni, ali postoji netko tko intenzivno razmišlja o vama. Obratite više pozornosti na riječi i poglede koje vam upućuju drugi, otkrit ćete skriveno značenje.

SRETNI BROJEVI:

9 16 22 45 70

DJEVICA

23.8.-22.9.

Zaljubljeni ste i sretni, spremno očekujete novi ljubavni početak

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Početak vladavine znaka Škorpiona donosi vam pozitivne i ugodne ljubavne događaje. Osoba prema kojoj gajite naklonost iskreno će progovoriti o svojim osjećajima ili poduzeti korak koji vam nedvosmisleno stavlja do znanja da želi isto što i vi. To će vam vratiti vjeru u ljubav, ojačati samopouzdanje, a zajednički provedene trenutke učiniti posebnima. Ako ste odnedavno u novoj ljubavnoj vezi i ne možete dokučiti što druga strana zaista osjeća prema vama, ugodno će vas iznenaditi razgovor kojeg će sama inicirati.

VAŠ PARTNER: Oduševit će vas prijedlozi Blizanca, potaknuti vas na donošenje odluke i značajno utjecati na promjenu pristupa kojeg ste imali prema jednom problemu ili osobi.

POSAO I NOVAC: Obaveze s kojima se morate uhvatiti ukoštac u predstojećim danima smatrate zahtjevnima, i pitate se jeste li im dorasli. Ne dozvolite da vas obeshrabri količina posla ili neizbježne neprilike, pomoć i podršku ćete dobiti od suradnika i osoba kojima je u interesu da vaši poslovni projekti zažive. Očekuju vas bolje zarade!

ZDRAVLJE: Unatoč povremenim valovima neraspoloženja, energije vam neće nedostajati. Dobar je trenutak da započnete s aktivnostima koje vam mogu pomoći neutralizirati simptome boljki koje vas muče. Obogatite prehranu sezonskim namirnicima.

DAN ZA AKCIJU: Planirate li prvi izlazak s osobom koja vam se sviđa, susret dogovorite za četvrtak. Ostavit ćete dobar dojam i na osobu u poslovnom okruženju.

SRETNI BROJEVI:

14, 15, 55, 59, 71

LAV

23.7.-22.8.

Osnažite svoje tijelo, razvijajte vještine, oduprite se malodušnosti

ocjena tjedna: 3

LJUBAV: Potrebni su vam pažnja, nježnost i razumijevanje od voljene osobe ili bliskih prijatelja. U razdoblju ste u kojem vam nedostaje emotivna ravnoteža, dovoljna je i riječ izgovorena oštrijim glasom ili nečiji nezainteresirani pogled da vas preplavi val neraspoloženja koji upućuje na to da se ne osjećate prihvaćeno. Teško vam je prihvatiti činjenicu da su vaši osjećajni ideali teško ostvarivi. Ne prepuštajte se samosažaljenju, više se potrudite oko osoba koje su vam važne.

VAŠ PARTNER: Druženje sa Strijelcem pomaže vam izraziti osjećaje o kojima nerado pričate. On će vas razumjeti i rado s vama dijeliti vaše ljubavne probleme.

POSAO I NOVAC: Početak tjedna donosi prolazne teškoće u komunikaciji sa suradnicima i organizaciji poslovnih obaveza. Odgovaraju vam poslovi koje možete obaviti u miru i tišini, izvan radnog vremena. Simultani dogovori, razmatranje različitih mogućnosti i općenito, djelovanje na više kolosijeka umara vas i demotivira.

ZDRAVLJE: Povećat će se vaš interes za zdrave stilove života, aktivno ćete tražiti načine da ojačate svoju psihičku i fizičku snagu. Unesite dašak ležernosti u obiteljske obveze, ne očekujte od sebe i ukućana više negoli možete i želite dati. Osluškujte potrebe svog organizma, a rituali opuštanja neka postanu dio svakodnevnice.

DAN ZA AKCIJU: U subotu vas prati dobro raspoloženje, bit ćete spremni na druženje i lako ćete se prilagođavati promjenama. Planirajte stvari za koje inače nemate vremena, dugu šetnju u prirodi ili izlazak u većem društvu.

SRETNI BROJEVI:

7, 36, 54, 66, 92

VAGA

23.9.-22.10.

Fokusirajte se na zaradu, novčani planovi dobivaju zeleno svjetlo

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Pred vama su dani intenzivnih društvenih obveza koje će spretno koristiti i kao priliku za poslovne dogovore. Komunikativnost i vedrina kojom zračite bit će privlačni osobama suprotnog spola. Često ćete dobivati komplimente, a otvoren interes koji će prema vama pokazivati jedna mlađa osoba jačat će vam samopouzdanje. Ipak, pripadnice ljepšeg spola kao da neće biti zainteresirane za ljubavne mogućnosti koje im se otvaraju. Izbjegavate bliskost, trenutno vam odgovara sloboda i mogućnost da ritam podredite sebi. Produbljujete jedno prijateljstvo, a osoba o kojoj je riječ znači vam mnogo i u poslovnom smislu.

VAŠ PARTNER: Susret s Jarcem može u vama probuditi proturječne osjećaje. Privlači vas njegov način razmišljanja i ambicije, dok njegova promišljenost u vama budi oprez.

POSAO I NOVAC: Pridobit ćete za suradnju osobu čijim se sposobnostima divite. Vaš cilj su zarade, bilo putem honorarnog posla ili širenja poslovanja. Razmišljate li o ulaganjima, odnosi suradnje nameću vam se kao najjednostavnije rješenje; koje su slabe točke plana ustanovit ćete krajem tjedna, ali ih i uspješno prebroditi.

ZDRAVLJE: Držite se pravila zlatne sredine, jer svako pretjerivanje ili neumjerenost mogu usporiti oporavak od bolesti ili umanjiti vitalnost. Prilike za opuštanje i ugodu pojavit će se krajem tjedna. Tomu će pridonijeti i promjena okoline.

DAN ZA AKCIJU: Planirate li putovanje u srijedu. Vodite računa o tome da imate pri ruci važnu dokumentaciju.

SRETNI BROJEVI:

12, 19, 40, 61, 75

STRIJELAC

22.11-21.12.

Promišljenije donosite odluke, propusti u poslu vas usporavaju

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Dosljedni ste i uporni u pokušajima da ostvarite ono želite u ljubavi. U trenucima iskrenosti prema sebi priznajete da u tome i uspijevate, ali se ne možete oteti osjećaju da vam sreća izmiče. U pokušajima da ušutkate unutarnji glas, skloni ste radikalnim odlukama, pa biste mogli ishitreno, u trenucima ljutnje, odlučiti i da zahladite odnos s osobom koja vam je važna. Ipak, odluke neće biti dugotrajne, brzo ćete uvidjeti vlastitu pogrešku i ispraviti je. Pravi put za ostvarenje emotivne ravnoteže je kroz male, ali dosljedne korake koji vas zbližavaju s voljenom osobom.

VAŠ PARTNER: Odnos sa Škorpionom je intenzivan. Pokušajte shvatiti i uvažiti njegove zahtjeve.

POSAO I NOVAC: Da vam okolnosti nisu naklonjene uvjerit će vas dopis kojeg ćete dobiti ili informacije koje će kolati hodnicima firme, ali će vam poći za rukom zadržati pozitivan stav i održavati dobre odnose s kolegama i šefovima. Bit ćete zadovoljni rezultatima i završnicom poslova u kojima se niste dobro snalazili, ali koje ste shvatili kao izazov. Najava novih projekata ili poslova budi novi zanos, a krajem tjedna ćete i obaviti neke konkretnije dogovore po tom pitanju.

ZDRAVLJE: S osobitom pažnjom ćete njegovati svoje tijelo, pažljivije osluškivati svoje fizičke potrebe i nastojati. Dogovorite s društvom odlazak u saunu ili na tenis ili masažu.

DAN ZA AKCIJU: Neočekivano snažne emocije prema članovima obitelji preplavit će vas u ponedjeljak. Svoju pažnju i brigu pokažite kroz konkretne postupke. Priskočite u pomoć onima koji vas za to zamole.

SRETNI BROJEVI:

12, 17, 44, 48, 71

JARAC

22.12.-20.1.

Boljim pristupom obavezama ublažit ćete poslovne teškoće

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: Odnosi suradnje bit će važni i u privatnom životu. Uključite u svoje aktivnosti osobe do kojih vam je stalo i s kojima volite provoditi vrijeme, organizirajte tematske večeri, dogovorite odlazak na koncert ili u kazalište. Naglašena potreba da sačuvate svoju slobodu i neovisnost udaljava vas od ljubavne sreće i onemogućava bliskost u svim odnosima. Ako ste na početku nove ljubavne veze, distanciranim pristupom odašiljat ćete signale koji će zbunjivati drugu stranu.

VAŠ PARTNER: Bik će vas iznenaditi svojim nastupom i prijedlozima, osobito ako poslovno surađujete. Ako se ne slažete s njegovom vizijom poslovanja, to jasno stavite do znanja.

POSAO I NOVAC: Na sebe preuzimate previše obaveza, u želji da se dokažete, ali i zato jer se osjećate djelomično krivima zbog jedne odluke ili postupka. Nemojte biti previše kritični prema sebi, ako vam se dogode manje pogreške ili neočekivane okolnosti koje će nužno utjecati na promjenu planova. Pokušajte se izboriti za bolje zarade, pratite svoje troškove i oduprite se kupovini nepotrebnih stvari.

ZDRAVLJE: Uporni ste u provođenju zdravih navika ili posebnog režima prehrane, a na tom putu vas ohrabruju i već ostvareni rezultati. Kraj tjedna je posebno povoljan za veću fizičku aktivnost, sport i boravak u prirodi. Bez straha ispitajte granice svoje fizičke izdržljivosti!

DAN ZA AKCIJU: Bit ćete uzbuđeni i prilično nemirni u četvrtak, pa je taj dan kao stvoren za pojačanu mentalnu i fizičku aktivnost. Iziđite na ispit, dogovorite prezentaciju, pokrenite novi projekt!

SRETNI BROJEVI:

11, 12, 40, 47, 68

RIBE

19.2.-20.3.

Partner će vam biti velika podrška, čak i kad to ne budete tražili

ocjena tjedna: 4

LJUBAV: U emotivnom odnosu imat ćete veliku podršku i razumijevanje partnera, ali je nužno da obratite više pažnje na male ustupke koje partner čini za vas. Zbog prezauzetosti gubite takt u odnosu prema voljenima, i skloni ste stalno postavljati nove, veće zahtjeve. Pronađite dovoljno vremena i strpljenja za one s kojima dijelite život, i pokažite svoje osjećaje. Samopouzdanje i energiju koji vas guraju prema naprijed crpite upravo iz odnosa s partnerom, pa mu posvetite više vremena, a zajedničke trenutke učinite zanimljivima. Neobični snovi upućuju na podsvjesne strahove ili probleme s kojima se ne želite suočiti.

VAŠ PARTNER: Metaforu oslanjanja na rame voljene osobe shvatit ćete doslovno krajem tjedna. Vaš Bik će vas zagrliti i zaštititi od svih nedaća, pa mu se prepustite bez rezerve.

POSAO I NOVAC: Doživjet ćete iznenađenja na poslu, koja će iziskivati brze i direktne reakcije. Nemojte se pokolebati i odustati od svojih zamisli zbog problema na koje ćete nailaziti. Budite strpljivi i ne forsirajte zbivanja. Krajem tjedna primit ćete povoljne informacije.

ZDRAVLJE: Bit ćete u dobroj formi i ne biste trebali imati značajnijih zdravstvenih problema. Energija vam je u porastu i znat ćete je dobro usmjeriti. Kontrolirajte snažne tjelesne želje i budite umjereni u svemu što činite.

DAN ZA AKCIJU: U utorak će vas nositi entuzijazam, pa ćete ignorirati vlastita ograničenja. U poslovnim dogovorima ne preuzimajte na sebe obaveze za koje nemate vremena ili dovoljno iskustva, nemojte obećati stvari koje ne možete izvršiti.

SRETNI BROJEVI:

1, 7, 42, 46, 61

VODENJAK

21.1.-18.2.

Prihvatite ponude, dozvolite sebi istražiti pozadinu nečijih motiva

LJUBAV: Uporno njegujete ljubavna očekivanja u odnosu s jednom osobom, iako vam je jasno da vam ona ne može uzvratiti na način na koji želite. Za nju ste prijatelj, a to ne želite prihvatiti. Razmislite o razlozima koji vas drže u odnosu koji ne zadovoljava vaše potrebe, ali i o motivima druge strane. Nije isključeno i da ona vas doživljava kao osobu koja joj pomaže prebroditi nedavno razočaranje. Kraj tjedna donosi priliku da starijem članu rodbine ili roditeljima objasnite svoje želje i planove, i da dobijete njihovu podršku.

VAŠ PARTNER: Blizanac će se otvoriti, pod uvjetom da vi to prvi učinite. Budite odvažni, ustrajte na onome što nazivate istinom srca i prihvatite izazov. Razgovor kojeg ćete voditi urodit će plodovima.

POSAO I NOVAC: Pred vama je prilično napet i naporan tjedan. Čak i ako se u poslu sve bude odvijalo u skladu s očekivanjima, povremeno ćete gubiti strpljenje i fokus. Obaveze koje sada zanemarite ili odgodite lako se mogu pretvoriti u veći problem. Učinite sve da zadržite kontrolu nad poslovnim događajima, ništa ne prepuštajte slučaju. Netko bi vam mogao uručiti osobiti izraz pažnje u znak zahvalnosti zbog učinjene usluge.

ZDRAVLJE: Kratkotrajni zdravstveni problemi previše će vas zabrinuti ili uznemiriti. Probavni problemi mogu nastati zbog nervoze, ali i zbog neurednog životnog ritma.

DAN ZA AKCIJU: Četvrtak je zanimljiv dan! Mogli biste dodatno zakomplicirati svoj ljubavni život, ali se i približiti ostvarenju želja. Sve će ovisiti o vašem nastupu!

SRETNI BROJEVI:

1, 24, 30, 51, 78

ŠKORPION

23.10.-21.11.

Poslovne promjene jačaju samopouzdanje, suradnici vas hvale

ocjena tjedna: 5

LJUBAV: Trenuci samoće ispunjavat će vas i nadahnjivati. Dok vaš partner bude spavao, vi ćete ga grliti i kovati planove o tome kako mu možete uljepšati dan. Zbivanja vas pozivaju da se otvorite, pružite srce na pladnju i pokažete bližnjima snagu svoje ljubavi i spremnost na emocionalnu podršku i konkretnu pomoć. Za partnera ćete htjeti skinuti i zvijezde s neba, na što će vam on odgovoriti darom kao stvorenim za vas. Slavite li rođendan ovog tjedna, sprovedite u djelo ideju o zabavi ili izletu u velikom društvu. Za slobodne među vama to bi mogla biti prilika da upoznate osobu koja će ostaviti snažan dojam na vas.

VAŠ PARTNER: Raspoloženje i energija kojom ćete isijavati djelovat će poticajno na vašeg partnera Ribu.

POSAO I NOVAC: Na poslu ste traženi zbog svojih liderskih vještina, snage kojom rušite prepreke i pristupa koji motivira suradnike. Šefovi će biti blagonakloni prema vama, a kao nagradu za minuli rad mogli biste dobiti bonus ili stručno usavršavanje. Moguć je i poslovni put kojeg ćete spojiti s uživanjem, naročito povedete li sa sobom i voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Povremeno biste mogli osjetiti snažnije lupanje srca, a shvatite ga kao signal preopterećenosti i intenzivnog dnevnog ritma. Budite umjereni u zadovoljavanju svojih apetita- i fizičkih i emotivnih. Pronađite ravnotežu u svemu što činite, jer ćete tako osigurati miran san.

DAN ZA AKCIJU: Petak je vaš dan! Osmislite vikend po svojoj mjeri, a plan saopćite partneru, u vidu iznenađenja. Slijedi puno dobre zabave i odmora!

SRETNI BROJEVI:

22, 48, 51, 56, 79

Mjesečev hod

Mjesec u Ovnu

Od nedjelje, 25. 10. u 07:23 do utorka, 27. 10. u 07:07

Zdravlje - tijelo

Energičnost, potreba za fizičkom aktivnošću, precjenjivanje vlastitih snaga. Povećana mogućost za ozljede u sportu zbog neopreza. Glavobolje, poteškoće s tlakom.

Osjećaji - ljubav

Nesigurno i plaho ponašanje prikriva veliku strast i nestrpljivost. Nedostatak takta u zavođenju, prevelika očekivanja od partnera, direktnost i nedostatak nježnosti.

Posao - karijera

Autoritativno ponašanje u poslu, prevelika samouvjerenost, nedostatak takta u odnosu s poslovnim partnerima. Nervoza i brzopletost narušavaju dobar razvoj posla.

Mjesec u Biku

Od utorka, 27. 10. u 07:08 do četvrtka, 29. 10. u 07:24

Zdravlje - tijelo

Želja za fizičkim užitcima, pretjerana sklonost prema hrani, nespremnost na fizičke napore, nedisciplina u sportu. Povoljno za masaže, kozmetičke tretmane i detoksikaciju.

Osjećaji - ljubav

Snažni i strastveni osjećaji, odanost u ljubavi, emotivna stabilnost, sklonost da se štiti i podržava partnera. Može se javiti neosnovana ljubomora i nesigurnost!

Posao - karijera

Strpljivo napredovanje, postepeno stvaranje karijere, posvećenost poslu, upornost. Povoljno za poslove s novcem, nekretninama i luksuznom robom velike vrijednosti.

Mjesec u Blizancima

Od četvrtka, 29. 10. u 07:25 do subote, 31. 10. u 10:09

Zdravlje - tijelo

Pritajena napetost stvara poteškoće s dišnim organima ili alergije. Nemir se može ublažiti fizičkom aktivnošću i tehnikama za opuštanje. Brze reakcije, spretnost.

Osjećaji - ljubav

Površni osjećaji, radoznalost pokreće nove odnose, zavođenje riječima i slutnjama, suptilne manipulacije u ljubavnim vezama. Iskreni prijateljski osjećaji.

Posao - karijera

Spretnost i snalažljivost, odlične poslovne kombinacije donose prednost, inovativne i smjele ideje u radu. Nedostatak novca ili upornosti u pokretanju novih poslova.

Tjedni impulsi

Planetarni utjecaji donose zanimljiva iskustva u ovom tjednu. Osjećaji će biti snažni, osobito u utorak, za vrijeme punog Mjeseca. Mnogi će osvijestiti svoju naklonost i ljubav prema određenoj osobi, ali i negativne emocije poput ljubomore, zavisti ili nesigurnosti. Nove ljubavi će započinjati uz napetost i nemir, a neki potencijalno dobri odnosi mogu biti otežani zbog nepromišljenih riječi. Atmosfera postaje romantičnija i nježnija krajem tjedna, pa će mnogi nesporazumi biti riješeni, a sklad u odnosima obnovljen. Početak tjedna donosi velika iskušenja vezana uz novac i ulaganja, pa je potrebno zadržati razboritost i oprez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:38