StoryEditor
BEZ PANIKE I BRIGE

Znamo što vam je sve potrebno za povratak u školske klupe, a i gdje to pronaći na jednom mjestu!

Promo
 Peopleimages

Iako je ljeto još u punom jeku i uživamo u odmoru, kupanju i pravoj fjaki, do početka nove školske godine ostalo je još malo. Ništa nije toliko važno kao biti spreman na vrijeme, a to najbolje znaju u Interspar trgovinama gdje već možete nabaviti sve potrebno za svoje školarce, ali i one mlađe!

Stoga vam donosimo vam listu najbitnijih stvari kako bi uspješno izbjegli nepotreban stres u posljednji tren. S obzirom na to da je prošla školska godina bila dosta šarolika, djeca su svakim danom sve uzbuđenija kako bi vidjela svoje školske kolege, a prvašići željno iščekuju dan kada će po prvi puta kročiti u svoje razrede.

image
Promo
Artisteer

Jedna od glavnih stvari na koje se uvijek fokusiraju i nastavnici i roditelji jesu kreativni zadaci kojima se naši marljivi školarci uvijek vesele. Stoga za satove likovnog odgoja nabavite adekvatne materijale. Vodene boje će klinci htjeti iskoristiti već kod kuće, baš kao i flomastere, voštane boje, pastele i plastelin za modeliranje. Također, nemojte zaboraviti ljepilo i škare, likovne mape, kolaže i kistove.

Nakon odabira materijala za likovni, djeca se najviše vesele biranju bilježnica i pisanki, a nerijetko njihovim dezenima ne mogu odoljeti ni roditelji. Kod odabira bilježnica, birajte ih prema razredu koji vaše dijete pohađa. Za prvašiće su potrebne pisanke i crtančice, dok veći školarci imaju klasične bilježnice. A odabir motiva i dezena na bilježnicama zaista nikada nije bio veći. Omiljeni animirani i crtani likovi, najdraže pop zvijezde i mitološka bića poput jednoroga, pa sve do pop zvijezda, super junaka, ali i jednobojnih bilježnica za male ljubitelje minimalizma.

image
Promo 
Miljko

Jednako velik izbor boja i uzoraka se nalazi i kod odabira pernica, a možete birati hoćete li odabrati već pune pernice sa svim priborom ili ćete pustiti klincima da odaberu zasebno kemijske, tehničke olovke, gumice i nevjerojatno popularne gel olovke. Kako god odlučili, ka roditelj primarni fokus stavite na odabir školske torbe.

Učitelji, profesori i zdravstveni stručnjaci svakako savjetuju za djecu nižih razreda nošenje anatomskih torbi koje će im omogućiti bezbrižno nošenje svih potrebnih stvari, bez da težina torbe utječe na kralježnicu. Inzistirajte na tome da školarci manjeg uzrasta ne nose ruksake, ali vjerujemo kako neće biti problema jer je i u ovom slučaju odabir modela anatomskih torbi izrazito šarolik.

image
Promo
Imgorthand

Šarene boje, razigrani uzorci i omiljeni likovi smiješe se s anatomskih torbi koje su izrađene od vodootpornog materijala te sadrže i praktične pretince. Osim kvalitete, torbe imaju i reflektirajuće elemente kako bi bili istovremeno sigurni izvan školskih prostora. Za veće klince koji su „puno ozbiljniji“ predlažemo elegantne ruksake u zagasitim nijansama i motivima.

Vjerujemo da se roditelji i djeca jednako vesele novim školskim izazovima, a uz bogatu ponudu Interspar trgovina, priprema nikada nije bila bolja, lakša i jednostavnija. Sretno roditeljima i sretno školarcima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2020 10:00