PLAYBOY U PROBLEMIMA

'DAJMO MU DA RADI I ZARADI!' Cijeli život samo troši obiteljsko bogatstvo, a sad je zbog dugova ostao bez svega i postao predmet sprdnje na internetu

 
 INSTAGRAM

Gianluca Vacchi (50) obožava tetovaže, ovisan je o teretani, a život mu se svodi na tulumarenje te poziranje sa zgodnim ženama na jahtama, u privatnim zrakoplovima i skupim automobilima - sve to na Instagramu na dnevnoj bazi prati čak 11 milijuna ljudi, ali prema pisanju talijanskih medija, čini se kako je uživanju u luksuzu ipak došao kraj.

Naime, playboy Gianluca, nasljednik obiteljskog bogatstva koji zapravo nikada nije radio, ovih dana ostao je bez nekoliko raskošnih vila i broda - sve mu je zaplijenila banka zbog duga od čak 10,5 milijuna eura (oko 77,7 milijuna kuna).

Otrov za žene Vachhi izgubio je i dionice prestižnog golf kluba kraj Bologne, ali i dalje uporno negira da je u financijskim problemima.

- Ma to je samo mali, potpuno nevažan dug - izjavio je Gianluca, čija obitelj posjeduje farmaceutsku tvrtku, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života. Iako Vacchi na društvenim mrežama i dalje objavljuje fotografije iz kojih je teško zaključiti da je u škripcu s novcem, internet se itekako ruga njegovu financijskom krahu. Na Facebooku je čak organiziran event pod imenom "Trovare Un Lavoro a Gianluca Vacchi" (na hrvatskom "Pronađimo posao Gianluci Vacchiju") - riječ je o posprdnoj akciji koja će se održati 1. rujna u Milanu, a cilj joj je zaposliti Gianlucu Nazionale, kako mu od milja tepaju sugrađani.

- Moramo mu pomoći, makar da otvori slastičarnicu dok se ne snađe... A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide - stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.

Samodopadni Vacchi u međuvremenu se ponaša kao da se baš ništa zabrinjavajuće ne događa - dapače, i dalje uživa u ljenčarenju s novom djevojkom, 23-godišnjom Ariadnom Gutiérrez, Miss Kolumbije 2014. Ispod zajedničke fotografije koju je prije četiri dana objavio na Instagramu čak je posprdno napisao: "Sad, kad sam odrastao čovjek, moram početi razmišljati što ću raditi u životu".

Sardinia.. #gvlifestyle @effek

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Orange day! #gvlifestyle @effek

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

My new baby ...the Genie fleet grows. @zuccon_international_project @bi_____z #gvlifestyle #genieofthelamp

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Madrid...here i am! @teatrobarcelo @moshfunkitchen @manimusicmanager #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

❤ @gianlucavacchi

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 14:00