BURA SE NE STIŠAVA

DANIJELA DVORNIK O MAJCI KOJA JE ODBILA DAR ZA KĆER 'Ona nema pravo ponižavati druge. A najviše će profitirati Andrea Andrassy, koja sad pokreće tu glupastu akciju'

"A mogla je jednostavno taj bon od 200 kuna proslijediti nekoj majci koja nema ni za jeftine krpe svome djetetu i učinila bi dobro djelo..."
 stock / Facebook

Na priču o majci djevojčice koja je vratila poklon bon iz H&M-a u vrijednosti od 200 kn koji je njena kći dobila kao rođendanski dar, uz poruku kako ona nikad u životu nije ušla u takav dućan te da im takav poklon ne treba, osvrnula se svojim komentarom na službenoj Facebook stranici Jutarnjeg i Danijela Dvornik.

Supruga preminulog velikana hrvatske pop glazbe Dine Dvornika i majka kolumnistice Nedjeljnjeg Jutarnjeg Elle Dvornik komentirala je: "A mogla je jednostavno taj bon od 200 kuna proslijediti nekoj majci koja nema ni za jeftine krpe svome djetetu i učinila bi dobro djelo ,a ovako.....ispala je nekulturna i bahata. To što si može priuštiti skupe krpe ne daje joj za pravo da druge ponižava."

Inače, kolumnistica Andrea Andrassy napisala je u svom Facebook komentaru da je majka slavljenice nakon bona vratila i leksikon koji je također završio među poklonima koji "nisu bili dovoljno dobri". Danijela Dvornik napala je i nju: - Najviše će profitirati Andrea, koja sada pokreće i tu glupastu ( po mom mišljenju), akciju za ZARU....da joj se vrati dostojanstvo...ma mislim, šta je slijedeće? Ne treba od djece raditi, slučaj....Totalno krivo i bespotrebno!





a mogla je jednostavno taj bon od 200 kuna proslijediti nekoj majci koja nema ni za jeftine krpe svome djetetu i učinila...

Posted by Danijela Dvornik on Saturday, March 5, 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:21