TUŽAN NASTAVAK

EVO ZAŠTO BAKA IZ SRBIJE ŽIVI U KUĆI OD BLATA IAKO JE NASLIJEDILA BOGATSTVO! Još uvijek traži hranu za sebe i za mačiće i psiće koji žive s njom

 iStock

Dan nakon objave priče o 86-godišnjoj Mariji Zlatić, koja je od pokojnog muža nasljedila 940 tisuća australskih dolara i nekoliko milijuna dolara vrijedne nekretnine, stiže nastavak priče koji nije toliko sretan.

'Točno je da sam dobila nasljedstvo od pokojnog muža koji je preminuo u Australiji, ali nemam ni dinara. Novce su podijelili čovjek koji me čuva i prijateljica Mara, koja mi je rješavala sve oko nasljedstva kad sam doznala da mi je umro muž Momčilo', ispričala je 86-godišnja Marija Zlatić za Kurir.

Unatoč velikom nasljedstvu Zlatić kaže da joj ne treba puno, samo vode i kruha za njezine mačiće i psiće koji žive s njom. Još uvijek živi u trošnoj kući na brdu u šumi između Boljevca i Zaječara

Podsjećamo, Marija i njezin muž Momčilo krajem su šezdesetih godina ona i suprug emigrirali u Australiju, no ona se nakon nekoliko godina vratila u Srbiju zbog bolesti majke i tu je ostala. Život je proživjela u toj trošnoj kući dok joj se suprug više nije javljao. On se ponovno oženio za Australku premda se zakonski od prve žene nije razveo te je uspio što se tiče financijske strane.

Druga žena umrla je prije njega, a kad je on preminuo, Australci su se potrudili pronaći bilo kakvu rodbinu i tako došli do bake iz Boljevca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:50