VOŽNJE ZA PAMĆENJE

FOTO: ADRENALINSKA ZABAVA U ZAGREBU Jarun će u subotu okupirati zgodni BMXeri, roleri i skateri, ne propustite pogledati njihove spretne vratolomije

 
Tin Hadžiomerspahić
 Matthew Jastrzemski

Tin Hadžiomerspahić, naš najpoznatiji roler, sa svojom strasti krenuo je vrlo mlad, točnije, već u vrtićkoj dobi. Nakon toga roditelji su, vidjevši njegovu strast prema sportu na 8 kotača, odlučili kupiti prve role i ostalo je sve povijest.

Prvo je krenuo s preskakanjem stepenica i izradom improviziranih skakaonica, a negdje u međuvremenu s vožnje na 8 kotača prešao je na vožnju na 4 kotača. Ne, da ne biste krivo shvatili, Tin nije počeo rolati na jednoj nozi već je, kao i svi profesionalni roleri, izvadio srednje kotače na obje noge kako bi lakše mogao voziti po rampi.

Matthew Jastrzemski /
Tin Hadžiomerspahić

Matthew Jastrzemski
Tin Hadžiomerspahić

Tin je imao sreće da se, taman u razdoblju kad je počeo ozbiljnije vježbati vožnju rola, dovršio skate park na Jarunu, pa je svoje treninge ispred Mimare ili s glavnog trga mogao prebaciti na Jarun, bez bojazni da će ga netko tjerati i govoriti da uništava javnu imovinu.

Je li to bila sreća ili nesreća, možda je bolje pitati njegovu obitelj koja je s njim prolazila njegove lomove ruku, brojne masnice, iščašenja, ogrebotine i ožiljke. No kao i kod svakog sporta, Tin ne mari za ozljede i odlučan je u svom naumu da postane najbolji roler svijeta.

Kako je Tin Zagrepčanin, ove subote, 13. travnja, imate savršenu priliku vidjeti kako izgledaju njegove vratolomije na rolama, stoga ne propustite Challenge Tour na Jarunu, uvjerite se kako voze najbolji roleri, BMXeri i skateri, popratite adrenalinsku zabavu pljeskom i spremite se za jubilarni 20. Pannonian Challenge koji se održava u Osijeku od 5. do 9. lipnja.

Vidimo se na Jarunu na Challenge Touru i u Osijeku na Pannonian Challengeu.

Matthew Jastrzemski
Tin Hadžiomerspahić

Matthew Jastrzemski
Tin Hadžiomerspahić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:53