EATSY BITSY

FOTO: HRVATSKA INOVACIJA MIJENJA GASTRO SVIJET Nataša Janjić i Bojana Gregorić Vejzović među prvima otkrile čari alata budućnosti

 
Lovre Miloš, Renata Sopek, Vedran Miović, Nataša Janjić, Ranko Vučinić, Bojana Gregorić Vejzović, Vlaho Arbulić
 Promo

Hrvatska je bogatija za vrijednu inovaciju koja počinje mijenjati gastro svijet kakav poznajemo. Budućnost je stigla, i to upravo iz Hrvatske. Točnije, iz Dubrovnika, gdje je talentirani Vedran Miović osmislio mobilnu aplikaciju Eatsy Bitsy, čije nas mogućnosti uvode u novu, nezaboravnu budućnost uživanja u brojnim vrhunskim restoranima i omiljenim gastro delicijama.

- Kao vlasniku putničke agencije i integralnog hotela u Dubrovniku, nakon dugogodišnjeg bavljenja turizmom, slušali smo želje gostiju i vlasnika restorana te smo 2017. godine odlučili osnovati mobilnu aplikaciju Eatsy Bitsy. Također, željeli smo turistima i domaćim gostima približiti ponudu hrvatskog gastronomskog tržišta i skratiti im potragu restoranske ponude - izjavio je Vedran Miović.

Eatsy Bitsy mobilna aplikacija oduševljava i olakšava na prvu, a ovih je dana završila njezina višemjesečna testna faza. Pomoću jedine svjetske mobilne aplikacije ovakvog sadržaja možete rezervirati stol u restoranu bez prethodnog trošenja vremena i traženja restorana po internetu kako biste odabrali gdje želite jesti. Gostima se nudi opsežna tražilica koja im olakšava pronalaženje savršenog restorana po njihovim interesima. Eatsy Bitsy prvi u Hrvatskoj, ali i svijetu, omogućuje integrirano kartično plaćanje usluge u restoranu. Upravo ovo razlikuje spomenutu aplikaciju od drugih poznatih u Hrvatskoj i svijetu.

Gosti više ne moraju razmišljati jesu li ponijeli novac, jednom kad je kartica unesena u sustav, sve ostalo je na mobilnoj aplikaciji. Isto tako, gosti mogu vidjeti pouzdane recenzije koje mogu ostaviti jedino gosti koji su konzumirali i platili uslugu putem mobilne aplikacije.

Predstavljanju mobilne aplikacije Eatsy Bitsy prisustvovale su brojne osobe iz društvenog života koje su je odmah instalirale na svoje mobilne uređaje te izvršile prve rezervacije. Glumice Bojana Gregorić Vejzović i Nataša Janjić rezervirale su svoje mjesto u omiljenim im zagrebačkim restoranima, dok je vaterpolist Mladosti Lovre Miloš rezervirao mjesto za večeru u Dubrovniku gdje uskoro igra utakmicu Lige prvaka. Aplikacijom je oduševljen i Vedranov sugrađanin, mladi glazbeni Vlaho Arbulić, koji će ju koristiti na putovanjima Hrvatskom kao i voditeljica Renata Sopek te PR stručnjak Ranko Vučinić.

Aplikaciju Eatsy Bitsy izradila je tvrtka Mint Media LTD, a dostupna je za android i iOS telefone. Prilikom odabira vlastitih interesa, aplikacija nudi odgovarajuće restorane po odabranim kriterijima. Uz mogućnosti odabira restorana, jela, plaćanja i podjele troškova, putem aplikacije moguće je ocijeniti posjećeni restoran, a restoran također može ocijeniti i gosta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:25