IZBOR LJEPOTE

FOTO: I NOGOMETAŠI SU ŠKICALI ZGODNE MISICE... Lice godine Zagreba 2018. je Sarah Puškaš, Barbara Furko i Luka Pereža proglašeni Best modelima

 
pobjednici izbora Lice godine: Barbara Furko, Luka Pereža, Sarah Puškaš i organizatorica Mara Bergam
 L.Š.

Sarah Puškaš izabrana je za Lice godine grada Zagreba, a Barbara Furko i Luka Pereža su Best Modeli u ženskoj i muškoj konkurenciji. Izbor je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba organizirala Mara Bergam, novinarka i urednica Ture kulture na TV Mreži, inače Miss fotogeničnosti na istom izboru 2017., a pobjednici su se plasirali na finalno natjecanje za Hrvatsku koje će se održati u svibnju u Splitu.

Na zagrebačkom natjecanju u petak navečer u Hugo's Baru na Jarunu viđeni su i nogometaši Adrian Šemper, kojega želi Bayern, dinamovac Armin Hodžić te Karlo Kamenar, kapetan i najbolji igrač Rudeša, dok je članica žirija bila Ivana Vida, supruga reprezentativca Domagoja.

Prva i druga pratilja Best Modela Barbare Furko su Petra Tušak i Michelle Korenić, a Miss fotogeničnosti je Petra Jurasović. Za pratilje Lica godine izabrane su Natali Lauc i Paula Obajdin, a za fotogeničnost Ivana Kljajić.

U muškoj konkurenciji, pratitelji Best Modela Luke Pereže bili su Josip Vunduk i Robert Pavić, a Mister fotogeničnosti je Kristijan Musić.

Publiku su u stankama zabavljali splitska pjevačica Bella i reperica Gabrijela Marjanović te atraktivan plesni par, inače jedan od natjecatelja sa svojom djevojkom. U žiriju su, osim Ivane Vide, bili i dečki iz benda Pravila igre, Goran Belošević i Ivan Penezić, Kostadinka Velkovska te Hana Hadžiavdagić Tabaković.

L.Š.

L.Š.

L.Š.
Bella

L.Š.
pobjednici izbora Lice godine: Barbara Furko, Luka Pereža, Sarah Puškaš i organizatorica Mara Bergam

L.Š.
Michelle Korenić

L.Š.

L.Š.

L.Š.
Ivan Penezić, Mara Bergam i Goran Belošević

L.Š.

L.Š.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:49