NOVA ZVIJEZDA U NASTAJANJU

FOTO: JE LI JEDNA OD NAJLJEPŠIH VICTORIJINIH ANĐELICA DOBILA NASLJEDNICU? Obje su 'vruće' Brazilke, a svi se slažu u jednome: Sliče kao jaje jajetu!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.03.2018. u 15:32

INSTAGRAM

 

Pauli La Croix tek je 16 godina, bavi se manekenstvom, nedavno je nosila reviju na prestižnom Tjednu mode u Milanu, a na Instagramu je prati više od 250.000 ljudi.

Čim se pojavila na sceni, ovu tinejdžericu iz Brazila, koja u sebi ima i talijanske krvi, odmah su proglasili mlađom verzijom 37-godišnjeg supermodela Gisele Bündchen.  

- Naravno da mi usporedbe laskaju! Gisele je oduvijek bila moj uzor i inspiracija. Ipak, koliko god da smo slične, svaka je posebna na svoj način - komentirala je 16-godišnja Paula, a prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, Bündchen je prema časopisu Forbes godinama bila najplaćenija manekenka u svijetu, a pamtimo je i kao najpopularnije zaštitno lice modne kuće Victoria's Secret, s kojom je, poslije dugih sedam godina, prestala surađivati 2007. 

SEOUL, SOUTH KOREA - MAY 04: Gisele Bundchen arrives the Chanel 2015/16 Cruise Collection show on May 4, 2015 in Seoul, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Getty Images

Gisele Bündchen

 

Izdvajamo