PRELIJEPA MARIJA

FOTO: MARIJA (19) IZ DUBRAVE PROGLAŠENA NAJLJEPŠOM ZAGREPČANKOM Studentici na Fakultetu prometnih znanosti lentu je predao gradonačelnik Milan Bandić

 
novoizabrana Miss Zagreba Marija Rogić i gradonačelnik Milan Bandić
 Miss Zagreba / Mario Jambrek, Boris Mataković

U ponedjeljak navečer muzej Mimara u Zagrebu bio je premalen za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju najljepše Zagrepčanke. Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2019. natjecalo se devet djevojaka iz različitih zagrebačkih kvartova.

U prvim redovima sa svojim suradnicima sjedio je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, koji je novoizabranoj misici predao lentu, a među brojnim nagradama partnera istaknula se umjetnička slika akademskog slikara Dimitrija Popovića.

Marija Rogić, djevojka iz zagrebačkog kvarta Dubrava, nova je Miss Zagreba, prva pratilja je Karla Kraljević, a druga pratilja Ana Kovač. Mariju je okrunila sad već bivša Miss Zagreba 2018. Nika Mikulek.

View this post on Instagram

☢#nofilter #photoshooting Photo by @matejkolar98

A post shared by Marija (@rogic_m) on

Djevojke su pred žiri izlazile četiri puta, a ocijenjivale su ih brojne osobe iz kulturnog i javnog života Zagreba te bivše misice Hrvatske: Nina Slamić Gudeljević, Antonija Gogić Bračulj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Suzy Josipović Redžepagić, Zvončica Vučković, estradni menadžer Zoran Škugor i sponzori izbora.

Natjecateljice su nosile modele poznatih zagrebačkih i hrvatskih dizajnera Ivane Jurić, Monike Hršak - MONI dizajn, Božice Medić Juraković- Axa mode, Ivančice Pahor, ručno rađeni kožni nakit- Mirellas Mirele Bartolić te naočale domaće Tvornice naočala Zagreb, a u zadnjem najsvečanijem izlasku večernje haljine BARIBA u pratnji poznatih fitness trenera koji su nosili svečana odijela JEORDIES.

I ove godine prvi put u suradnji s World class centrom proglašena je Miss fitness. Lentom se okitila taekwondoistica Karla Krsnik. Za šminku i frizuru natjecateljica kao i svake godine bili su zaduženi učilište Profokus i JK hair and style studio.

Izbor Miss Zagreba za Miss Hrvatske i ove godine održao se pod organizacijskom palicom direktorice izbora Ive Loparić Kontek, koja je otkrila da nova Miss Zagreba Marija Rogić ima 19 godina i studira na Fakultetu prometnih znanosti te se od malih nogu aktivno bavi sportom, a među istaknutijima je atletika.

View this post on Instagram

#2

A post shared by Marija (@rogic_m) on

Osim što će u finalu izbora za Miss Hrvatske imati vrlo zahtjevnu ulogu promotorice glavnog grada Hrvatske, Marije će ići i na osvajanje kategorije sport, kao i krune Miss Hrvatske 2019., koja već pet godina nije bila u Zagrebu.

Miss Zagreba 2019. dobila je brojne vrijedne poklone i nagrade poliklinike Aesthete i Mešter, Dental esthetic centra, World class centra, toplica Aqua Vivae, Sultan Drinks, Farmasija, učilišta Profokus i druge.

View this post on Instagram

#fashionhr #bipafashionhr

A post shared by Marija (@rogic_m) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:11