ZA SNAŽNE ŽENE

FOTO: MODNA BAJKA ZA NAJLJEPŠI DAN SVAKE MLADENKE Pogledajte lookbook vjenčanica dizajnerice Diane Viljevac koje oduzimaju dah

 
 Promo

Dan vjenčanja najiščekivaniji je dan za sve mladenke, no ponekad je i najstresniji jer pronaći haljinu iz snova nije uvijek lako i jednostavno.

Rješenje donosi Diana Viljevac, dizajnerica poznata po maštovitim kreacijama namijenjenima snažnim te samopouzdanim djevojkama i ženama, koja je predstavila bridal lookbook s čak 12 novih modela vjenčanica.

Diana je, kaže, svakom haljinom željela iznijeti drugačiju modnu priču, od boje i kroja do materijala.

- Htjela sam osmisliti što više modela kako bi svaka klijentica mogla pronaći onaj koji najviše odgovara kako njezinu stasu, tako i viziji koju ima. Svatko od nas želi biti jedinstven, osobito na taj poseban dan, stoga smo nastojali što je više moguće svakoj mladenki izići u susret.

Svi naši uzorci izloženi su u showroomu te se po njima izrađuju vjenčanice po mjeri, a moguće su i preinake u otvaranju ili zatvaranju leđa te dekoltea, promjeni duljine rukava te mijenjanje boje vjenčanice. Vjerujem i nadam se kako će ovi modeli pronaći put do mnogih srca i izmamiti osmijeh na lica - rekla je Viljevac.

Njezine vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory, puderastoj i boji pijeska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:44