ČUDESNA PREOBRAZBA

FOTO: MOŽETE LI VJEROVATI DA JE OVO ISTA ŽENA? Zbog pretilosti se jedva kretala, a onda je skinula 90 kilograma i danas izgleda poput manekenke

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2018. u 11:32

INSTAGRAM

 

Jessica Valitutto iz Rio de Janeira postala je prava Instagram zvijezda zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj transformaciji - naime, ova Brazilka smršavjela je čak 90 kilograma, a njezinim fotografijama na društvenim mrežama, koje to i dokazuju, divi se cijeli svijet.  

Nekad pretila žena danas ima liniju za poželjeti i inspiracija je svima koji se bore s debljinom.

Nakon što se 2010. godine podvrgnula ugrađivanju želučane premosnice, Valitutto se doslovce "prepolovila" - čim se oporavila od zahvata, unajmila je osobnog trenera s kojim redovito vježba, a nutricionist joj je osmislio i poseban način prehrane.

- Jedini recept za uspješno mršavljenje jest upornost. Da se poslije operacije nisam vraški potrudila, danas bih vjerojatno sjedila i plakala jer bih opet bila debela... Bez treninga i odricanja nemoguće je postići željene rezultate, ali morate biti strpljivi - izjavila je Jessica, koju na Instagramu prati više od 900.000 ljudi.

Brazilka ne skriva da je poslije čudesne preobrazbe kirurški odstranila višak kože, ali negira da je ikad bila na liposukciji.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo